DCSFlightpanels (DCSFP) thread. Saitek Pro Flight Panels & DCS - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-30-2015, 10:40 AM   #11
VBS_Nero
Senior Member
 
VBS_Nero's Avatar
 
Join Date: Apr 2011
Location: Italia
Posts: 1,592
Default

Great work
VBS_Nero is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2015, 10:54 AM   #12
alonpet
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: ISRAEL
Posts: 58
Default

it's a great work and all preflight.com community uses this
only the RALT and LALT COMBINATION key are not working
i get this message:


i'm not a programmer ,i don't know ASCII what it is but is there a simple way for remedy ?
alonpet is offline   Reply With Quote
Old 01-30-2015, 11:41 AM   #13
ArturDCS
Member
 
ArturDCS's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Kaarina, Finland
Posts: 539
Default

Quote:
Originally Posted by alonpet View Post
it's a great work and all preflight.com community uses this
only the RALT and LALT COMBINATION key are not working
i get this message:


i'm not a programmer ,i don't know ASCII what it is but is there a simple way for remedy ?
Do you mean pressing both of these keys at the same time does not work as expected?
ArturDCS is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 01:05 PM   #14
alonpet
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: ISRAEL
Posts: 58
Default

yes
alonpet is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 01:07 PM   #15
alonpet
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: ISRAEL
Posts: 58
Default

we also wait for the other Saitek panels to be configured
alonpet is offline   Reply With Quote
Old 02-01-2015, 01:15 PM   #16
ArturDCS
Member
 
ArturDCS's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Kaarina, Finland
Posts: 539
Default

LMENU error message fixed. Will be tested.

Last edited by ArturDCS; 02-01-2015 at 01:37 PM.
ArturDCS is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2015, 05:12 PM   #17
alonpet
Junior Member
 
Join Date: Nov 2014
Location: ISRAEL
Posts: 58
Default

ok,
wait for the update
alonpet is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2015, 04:27 PM   #18
f15scorpion
Junior Member
 
f15scorpion's Avatar
 
Join Date: Apr 2013
Posts: 8
Default

thanks Artur, followed your instructions and it is all done .. just wondering for lights with F15-c in FC3 if its do-able .
f15scorpion is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2015, 06:20 PM   #19
ArturDCS
Member
 
ArturDCS's Avatar
 
Join Date: Dec 2013
Location: Kaarina, Finland
Posts: 539
Default

Quote:
Originally Posted by f15scorpion View Post
thanks Artur, followed your instructions and it is all done .. just wondering for lights with F15-c in FC3 if its do-able .
At the moment the A-10C and the UH-1H are supported. This is because no other modules are yet imported to DCS-BIOS which Flightpanels use for reading data from DCS. <hint hint> We need people to do some Lua digging and create the necessary files for using the other modules in DCS-BIOS.

And.. if the module does not have a clickable cockpit it may be that it won't ever be supported.
ArturDCS is offline   Reply With Quote
Old 02-13-2015, 12:01 PM   #20
Cowboy10uk
Senior Member
 
Cowboy10uk's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: West midlands
Posts: 1,840
Default

Wow I never thought I would ever find a use for these panels outside FSX. Fantastic work. Gonna go up into the loft and bring them back down this very min, and gonna keep my fingers crossed that you get them working with all the modules.

Just stunning way to go, rep inbound.

Cowboy10uk
__________________


Fighter pilots make movies, Attack pilots make history, Helicopter pilots make heros.

Corsair 570x Crystal Case, Intel 8700K O/clocked to 4.8ghz, 32GB Vengeance RGB Pro DDR4 3200 MHZ Ram, 2 x 1TB M2 drives, 2 x 4TB Hard Drives, Nvidia EVGA GTX 1080ti FTW, Maximus x Hero MB, H150i Cooler, 6 x Corsair LL120 RGB Fans And a bloody awful Pilot
Cowboy10uk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:06 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.