[WIP] Canopy jettison bug - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-24-2020, 03:03 AM   #1
LCO489
Junior Member
 
LCO489's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 76
Default [WIP] Canopy jettison bug

Hi all, just found a problem on the F-14, when you use the Canopy jettison handle in both positions it will make the noise of jettison and you can see it flying away in the mirrors but visually the canopy is still there.

From an external view the canopy is gone but not from cockpit. Also the RIO's Canopy handle got no animation.

After some tests, it looks like when using pilot's handle the animation will work sometimes (less than half of the times).

Last edited by IronMike; 05-24-2020 at 09:39 AM.
LCO489 is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2020, 09:13 AM   #2
IronMike
3rd Party Developer
 
IronMike's Avatar
 
Join Date: Apr 2010
Location: Austria
Posts: 1,869
Default

Thank you, iirc this is an issue that is still work in progress.
__________________
Heatblur Simulations

Please feel free to contact me anytime, either via PM here, on the forums, or via email through the contact form on our homepage.

http://www.heatblur.com/

https://www.facebook.com/heatblur/
IronMike is offline   Reply With Quote
Old 05-24-2020, 01:04 PM   #3
LCO489
Junior Member
 
LCO489's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 76
Default

Great. Thx Ironmike, I just noticed that you have been replying all post here and that care with the community is very appreciated.
LCO489 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:32 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.