after viewing thread contents, title remains in bold font - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-24-2020, 03:03 PM   #1
fitness88
Veteran
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,873
Default after viewing thread contents, title remains in bold font

After I view the contents of any thread I expect the thread title to no longer be in regular not bold font, this would then indicate a read thread but the title remains in bold font until I force a page refresh.


Is there a setting to change this?


Thank you.
fitness88 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 03:33 PM   #2
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 7,276
Default

You are probably backing away from the thread by using your navigator "back" button, so you go back to the locally cached page, there is no way for the forum software to fix that.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 34" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 06:23 PM   #3
fitness88
Veteran
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,873
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
You are probably backing away from the thread by using your navigator "back" button, so you go back to the locally cached page, there is no way for the forum software to fix that.



Why then when using Internet Explorer 11 when I press the back button the title is normal font not bold font.

This issue of the font staying bold happens in Google Chrome, Firefox and Ms Edge but not as mentioned in IE11.
fitness88 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 06:49 PM   #4
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 7,276
Default

Quote:
Originally Posted by fitness88 View Post
Why then when using Internet Explorer 11 when I press the back button the title is normal font not bold font.

This issue of the font staying bold happens in Google Chrome, Firefox and Ms Edge but not as mentioned in IE11.
I don't know the technical nuances behind the caching mechanism of every Interet Browser, but clearly this is a Browser issue, not a website issue.
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 34" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - nVidia GTX1070ti - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 06:50 PM   #5
fitness88
Veteran
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,873
Default

Quote:
Originally Posted by Rudel_chw View Post
I don't know the technical nuances behind the caching mechanism of every Interet Browser, but clearly this is a Browser issue, not a website issue.

Just was wondering if there was a setting adjustment...thanks for the follow-up.
fitness88 is offline   Reply With Quote
Old 09-24-2020, 06:57 PM   #6
fitness88
Veteran
 
Join Date: Nov 2008
Posts: 3,873
Default

I just remembered, IE11 has options when returning to a web page already viewed, to always search for a new page or look in the cache first.
fitness88 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:31 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.