Kneeboard Builder (windows app) - Page 47 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-08-2016, 08:48 PM   #461
Cyclone MkIII
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Default

Nope, switching to English didn't help.
Any idea?
Cyclone MkIII is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2016, 04:42 AM   #462
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 425
Default

Quote:
Originally Posted by Cyclone MkIII View Post
Nope, switching to English didn't help.
Any idea?
I am not sure why it is language dependent for some, but not for others. Some how the file paths get messed up.

I'll keep looking into it and try to teach myself a bit about localization.
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 04-09-2016, 05:16 PM   #463
Cyclone MkIII
Junior Member
 
Join Date: Apr 2016
Posts: 3
Default

Just ask if you need some tester!


Envoyé de mon iPhone en utilisant Tapatalk
Cyclone MkIII is offline   Reply With Quote
Old 04-12-2016, 03:29 PM   #464
Kozmyk
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Wales
Posts: 205
Default Overscan

Hi
I just started using your Kneeboard Builder after seeing it on Bunyaps YT .
It updated itself to ver 1.6.7.4 right after I installed it.
It all appears to be working fine as it should ... except...
When selecting "Kneeboard Settings" the window that opens is oversize.
I don't know by how far. I don't know if there is anything below "Kneeboard Colors".
I'm on Win7, screen res 1920 x 1080
This is what I see:
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Overscan.JPG
Views:	367
Size:	270.4 KB
ID:	138443  
__________________
Spoiler:
OS:Win10 Home CPU:i7 3770K 3.5(@4.3GHz) COOLER:ZalmanCNPS10X-PERFORMA MOBO:GigabyteGA-Z77X-UD5H SSD#1:SamsungEVO850Pro 500GB SSD#2:SanDisk240GB HDD:2x Seagate2TB GFX:GigabyteGTX670 WF3 2GB OC1058MHz RAM:16GB 16000MHz DDR3 KEYB'Ds:Corsair K95/MS SidewinderX4 MOUSE:LogitechG700s MON:2x ASUS 24” ROUTER:ASUS RT-N66U DarkKnight INTERWEBS:Fibre152Mbps/12Mbps JOYSTICK:TM T16000m Modded THROTTLE:TM TWCS HEADTRACK:TrackIR5Pro
Kozmyk is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 02:01 PM   #465
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 425
Default

Quote:
Originally Posted by Kozmyk View Post
Hi
I just started using your Kneeboard Builder after seeing it on Bunyaps YT .
It updated itself to ver 1.6.7.4 right after I installed it.
It all appears to be working fine as it should ... except...
When selecting "Kneeboard Settings" the window that opens is oversize.
I don't know by how far. I don't know if there is anything below "Kneeboard Colors".
I'm on Win7, screen res 1920 x 1080
This is what I see:
I am not quite sure why its doing that to you. However you should be able to resize the window to the correct size by clicking on the 'Maximize Window' button at the top right.
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 02:53 PM   #466
Kozmyk
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Wales
Posts: 205
Default

Quote:
Originally Posted by AlaskanGrizzly View Post
I am not quite sure why its doing that to you. However you should be able to resize the window to the correct size by clicking on the 'Maximize Window' button at the top right.
Thanks for the reply.
Unfortunately that IS with the Window Maximised...
__________________
Spoiler:
OS:Win10 Home CPU:i7 3770K 3.5(@4.3GHz) COOLER:ZalmanCNPS10X-PERFORMA MOBO:GigabyteGA-Z77X-UD5H SSD#1:SamsungEVO850Pro 500GB SSD#2:SanDisk240GB HDD:2x Seagate2TB GFX:GigabyteGTX670 WF3 2GB OC1058MHz RAM:16GB 16000MHz DDR3 KEYB'Ds:Corsair K95/MS SidewinderX4 MOUSE:LogitechG700s MON:2x ASUS 24” ROUTER:ASUS RT-N66U DarkKnight INTERWEBS:Fibre152Mbps/12Mbps JOYSTICK:TM T16000m Modded THROTTLE:TM TWCS HEADTRACK:TrackIR5Pro
Kozmyk is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 02:58 PM   #467
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 425
Default

Quote:
Originally Posted by Kozmyk View Post
Thanks for the reply.
Unfortunately that IS with the Window Maximised...
Are you able to resize it the window at all?
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2016, 03:26 PM   #468
Kozmyk
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Wales
Posts: 205
Default

Quote:
Originally Posted by AlaskanGrizzly View Post
Are you able to resize it the window at all?
I can resize it smaller but the scale only changes for the cockpit/kneeboard picture.
The input panels stay large scale.
Opening Kneeboard Settings on my 2nd monitor reveals a "little" more of the input panels
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Overscan2.JPG
Views:	315
Size:	261.5 KB
ID:	138548   Click image for larger version

Name:	Overscan3.JPG
Views:	379
Size:	152.5 KB
ID:	138549  
__________________
Spoiler:
OS:Win10 Home CPU:i7 3770K 3.5(@4.3GHz) COOLER:ZalmanCNPS10X-PERFORMA MOBO:GigabyteGA-Z77X-UD5H SSD#1:SamsungEVO850Pro 500GB SSD#2:SanDisk240GB HDD:2x Seagate2TB GFX:GigabyteGTX670 WF3 2GB OC1058MHz RAM:16GB 16000MHz DDR3 KEYB'Ds:Corsair K95/MS SidewinderX4 MOUSE:LogitechG700s MON:2x ASUS 24” ROUTER:ASUS RT-N66U DarkKnight INTERWEBS:Fibre152Mbps/12Mbps JOYSTICK:TM T16000m Modded THROTTLE:TM TWCS HEADTRACK:TrackIR5Pro
Kozmyk is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2016, 10:41 PM   #469
doodenkoff
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 417
Default

Quote:
Originally Posted by Kozmyk View Post
I can resize it smaller but the scale only changes for the cockpit/kneeboard picture.
The input panels stay large scale.
Opening Kneeboard Settings on my 2nd monitor reveals a "little" more of the input panels
Look for this setting under "Display" in Control Panel. I've seen the larger settings cause windows in custom software to not quite fit the screen.

__________________
Win 10 | i7 4770 @ 3.5GHz | 32GB DDR3 | 6 GB GTX1060
doodenkoff is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2016, 10:57 PM   #470
Kozmyk
Member
 
Join Date: May 2014
Location: Wales
Posts: 205
Default

Quote:
Originally Posted by doodenkoff View Post
Look for this setting under "Display" in Control Panel. I've seen the larger settings cause windows in custom software to not quite fit the screen.
Thanks doodenkoff

Spot on, you nailed it.
Unfortunately I'll just have to live with it as 100% @ 1080 on my 24" is too small for my old eyes.. I need my 125%
__________________
Spoiler:
OS:Win10 Home CPU:i7 3770K 3.5(@4.3GHz) COOLER:ZalmanCNPS10X-PERFORMA MOBO:GigabyteGA-Z77X-UD5H SSD#1:SamsungEVO850Pro 500GB SSD#2:SanDisk240GB HDD:2x Seagate2TB GFX:GigabyteGTX670 WF3 2GB OC1058MHz RAM:16GB 16000MHz DDR3 KEYB'Ds:Corsair K95/MS SidewinderX4 MOUSE:LogitechG700s MON:2x ASUS 24” ROUTER:ASUS RT-N66U DarkKnight INTERWEBS:Fibre152Mbps/12Mbps JOYSTICK:TM T16000m Modded THROTTLE:TM TWCS HEADTRACK:TrackIR5Pro
Kozmyk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:31 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.