[Official] SimShaker for Aviators - Page 297 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-15-2020, 05:54 PM   #2961
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,478
Default

Quote:
Originally Posted by =Andre= View Post
SSA uses a few ports, but it doesn't look like a busy port. I think that rather looks like some exactly "access permissions" issue. Deployment log error message also is about access rights management. Maybe AV software blocks?
Quote:
Originally Posted by f4l0 View Post
SSA searches for running processes. Since the crash occurs ion the XP11 (X-Plane) connection handler, it seems to me that you use XP11?

The new beta uses a different installer which should be more stable regarding AV issues: https://1drv.ms/f/s!AldPAmClTeGqcB3fFPneMUkxlDc (sill open for feedback)
I don't have XP11 installed nor any AV software besides Malewarebytes. I've uninstalled SSA and installed the beta version in the link provided. I'm still getting the same Unhandled Exception.
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 09-16-2020, 09:19 AM   #2962
=Andre=
Veteran
 
=Andre='s Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Location: Volgograd, Russia, GMT+4
Posts: 2,506
Default

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
I don't have XP11 installed nor any AV software besides Malewarebytes.
Well, maybe Malewarebytes blocks? Or "Caesar's wife" is above suspicion?

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
I've uninstalled SSA and installed the beta version in the link provided. I'm still getting the same Unhandled Exception.
The main problem seems to be not inside the SSA.
__________________
Gametrix JetSeats thread (in English) ,
SimShaker addon for bass-shakers thread (in English),
Andre's blog, downloads, manuals (in English).


=Andre= is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2020, 04:52 AM   #2963
f4l0
Senior Member
 
f4l0's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Germany
Posts: 1,806
Default

Did you try the beta with the new installer?
__________________
f4l0
Developer of Simshaker for Aviators

Feel the brrrrttt:
[Official] SimShaker for Aviators Forums thread at ED forums
SimShaker blog - transfer game effects into the real world
SimShaker Soundmodule with Voicemeeter Banana Setup: http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2469416

DCS Toggle Switches

System specs: Intel i7-8700k, 32 GB RAM, Nvidia 1070 GTX, lots of SSDs
Flightgear: Oculus Rift, Warthog, MFG Crosswind, Cougar MFDs, Jetseat, Bass shaker
f4l0 is offline   Reply With Quote
Old 09-17-2020, 05:35 AM   #2964
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,478
Default

Quote:
Originally Posted by =Andre= View Post
Well, maybe Malewarebytes blocks? Or "Caesar's wife" is above suspicion?


The main problem seems to be not inside the SSA.
Quote:
Originally Posted by f4l0 View Post
Did you try the beta with the new installer?
I turned off Malewarebytes to install SSA beta with the new installer and when attempting to run it, but I still got the unhandled exception.
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2020, 06:49 AM   #2965
f4l0
Senior Member
 
f4l0's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Germany
Posts: 1,806
Default

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
I turned off Malewarebytes to install SSA beta with the new installer and when attempting to run it, but I still got the unhandled exception.

Which unhandled exception? Could you please give me some details...
__________________
f4l0
Developer of Simshaker for Aviators

Feel the brrrrttt:
[Official] SimShaker for Aviators Forums thread at ED forums
SimShaker blog - transfer game effects into the real world
SimShaker Soundmodule with Voicemeeter Banana Setup: http://forums.eagle.ru/showthread.php?p=2469416

DCS Toggle Switches

System specs: Intel i7-8700k, 32 GB RAM, Nvidia 1070 GTX, lots of SSDs
Flightgear: Oculus Rift, Warthog, MFG Crosswind, Cougar MFDs, Jetseat, Bass shaker
f4l0 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2020, 08:25 AM   #2966
Baldrick33
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: UK
Posts: 583
Default

Quote:
Originally Posted by f4l0 View Post
Which unhandled exception? Could you please give me some details...
I believe it is in post #2957 https://forums.eagle.ru/showpost.php...postcount=2957
Baldrick33 is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2020, 04:32 PM   #2967
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,478
Default

Quote:
Originally Posted by f4l0 View Post
Which unhandled exception? Could you please give me some details...
Quote:
Originally Posted by Baldrick33 View Post
Also my original post: https://forums.eagle.ru/showpost.php...postcount=2942
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2020, 05:45 PM   #2968
virulosity
Junior Member
 
Join Date: Jun 2019
Posts: 68
Default

@f4l0: I have noticed that everytime a mission starts, there are several events in the first few seconds (i am guessing this is all the systems initializing states) Is it possible to suppress sound output for the first 10 seconds? Is there an easy way to turn this on?
Thanks!
virulosity is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2020, 06:21 AM   #2969
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,478
Default

So I decided to use a restore point that was automatically created a couple of weeks ago. The only apps to be effected was the SSA beta I installed last week and a Chrome update. After the restore point was successful, I installed the beta and now everything is working again. I still don't have a clue as to what caused the app to stop working. I'll keep an eye out on it and keep you posted.
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 09-20-2020, 11:38 AM   #2970
Baldrick33
Member
 
Join Date: Jun 2019
Location: UK
Posts: 583
Default

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
So I decided to use a restore point that was automatically created a couple of weeks ago. The only apps to be effected was the SSA beta I installed last week and a Chrome update. After the restore point was successful, I installed the beta and now everything is working again. I still don't have a clue as to what caused the app to stop working. I'll keep an eye out on it and keep you posted.
Good to hear you got it working. Sounds like one of those tricky Windows things that you may never get to the bottom of. I spent days trying to get a Valve Index to work on my games PC. It worked fine on my other lesser PC. Eventually I bit the bullet and reinstalled Windows and it worked fine. I took less time reinstalling everything than I had spent trying to avoid doing just that. Never did know why!
Baldrick33 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:33 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.