F-15C cockpit - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-27-2020, 06:43 AM   #1
Foxw
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Alkmaar
Posts: 8
Default F-15C cockpit

Hello Eagle Dynamics,

My F-15C cockpit doesn't seem to look, like it used to be. I have the bug in both DCS 2.5 as in Openbeta.

I tried repair, but it doesn't work.

Please help.

Regards, Jonathan

Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	F-15C Flaming Cliffs.png
Views:	78
Size:	749.0 KB
ID:	243523  

Last edited by Foxw; 07-27-2020 at 06:45 AM. Reason: upload a picture
Foxw is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2020, 07:11 AM   #2
draconus
DCS Ground Crew
 
draconus's Avatar
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 3,102
Default

Remove mods.
Remove fx and metashader folders from saved games/dcs.
Try clean profile (rename the saved games folder for DCS temporarily).
Attach dcs.log.
__________________
G4560@3,5GHz/DDR4-16GB/GTX970-4GB/SATA3-SSD, Win7-64, 27"LCD-FullHD, T16000M HOTAS, customTiR
Aircraft: FC3, F-14B
/ Supercarrier / Maps: NTTR, PG
draconus is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:17 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.