Trim limit reached? Bug? Aircraft still pulls up max. trimmed... - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-28-2018, 05:54 PM   #1
DanielNL
Senior Member
 
DanielNL's Avatar
 
Join Date: Nov 2012
Location: Germany
Posts: 2,989
Default Trim limit reached? Bug? Aircraft still pulls up max. trimmed...

At higher speeds (Mach 0.7 or higher) it still pulls up... bug, or did MiG really forget to make trim stronger?
__________________
DCS Wishlist - 2018 release:
December:
F/A-18C LTWS IFF (november goal missed) - Q1 2019: S-200/SA-5 Gammon
experienced GCI, Mirage 2000C and AV-8B pilot - OP BlueFlag veteran since 2014
Dell Visor WMR, RX 580 8GB (2x HDMI), Ryzen 5 1600X (6C/12T)
Buddyspike BlueFlag discord, most cooperative DCS PvP server: blueflag.ml featuring: F-18 - Harrier - CTLD - EWR - GCI
DanielNL is offline   Reply With Quote
Old 08-20-2018, 10:56 PM   #2
Squiffy
Junior Member
 
Squiffy's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Boston, MA
Posts: 32
Default

I'm not sure as I am new to this sim. I did notice a similar issue in the navigation training mission for the F-86. I chalked it up to an "active pause" bug since I was using it a lot. The control popup window and my Cougar viewer both showed centered controls. I think the elevator axis gets thrown out of whack if you are in active pause too long or happen to hit it with the stick deflected. It resets fine back in windows and relaunch but not if you stay in the DCS program. Seemed to happen at any speed going through all of trim up and down.
Squiffy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:02 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.