Ok, admit it.... - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-16-2019, 01:27 PM   #41
Top Jockey
Member
 
Top Jockey's Avatar
 
Join Date: Oct 2015
Location: Portugal
Posts: 426
Default

Quote:
Originally Posted by willur View Post
nope gunna wait until all the burnt out and on fire nvidia cards are sold at which I will buy there next gen stuff at the end of the year. Just gunna stick with the 1080ti nvidia generally release a TI after 12mths so think the current 2080ti is a ploy.
Consider yourself lucky to have one of those.

In this banana republic piss country, one of those costs 909 € ~ 1027 USD.
__________________
CPU: Intel i7 4790 K
GPU: GeForce GTX 770 ( 2 GB )
RAM: 16 GB DDR 3 ( 1.600 MHz )
HDD: WD 500 GB ( 7.200 rpm )
MoBo: ASRock H81 Pro BTC
Op. Sys: Win 7, 64 bit

FC3 , MiG-21Bis , F/A-18C
Top Jockey is offline   Reply With Quote
Old 02-16-2019, 06:00 PM   #42
1Shot1KiLL
Junior Member
 
1Shot1KiLL's Avatar
 
Join Date: Feb 2019
Posts: 16
Default

Quote:
Originally Posted by Top Jockey View Post
Consider yourself lucky to have one of those.

In this banana republic piss country, one of those costs 909 € ~ 1027 USD.
where do you live ? Turkiye mi ?
__________________
1Shot1KiLL is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2019, 09:49 AM   #43
Eldur
Senior Member
 
Eldur's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: On a fluffy cloud above Ponyville
Posts: 1,539
Default

Quote:
Originally Posted by Top Jockey View Post
Consider yourself lucky to have one of those.

In this banana republic piss country, one of those costs 909 € ~ 1027 USD.
I just checked three good online stores in the Banana Republic that has most of their Eurofighters grounded and didn't even find 1080s anymore

Well, last year I had to replace my 970 as with 2.5, DCS became totally "unplayable" with that one. Had like 90fps, but it literally was stuttering every 10 seconds with stutter lengths of up to 3 seconds. When I replaced that one with a 1080 (no Ti), my fps dropped down to 55ish, but the stutters are almost completely gone and it feels a lot more fluent overall. The only way I could run it on the old card was by totally reducing the texture settings to the lowest and with that, DCS 2.5 totally looked like Flanker 2.5 with trees... well, going from 3.5GB to 8GB VRAM is quite a step

But I'm planning to replace my 3570. Bad thing is that this will result in basically a completely new rig sans the graphics card and my trusty old disc drives... need to step up to DDR4 (32GB, don't want to have less than now), a new PSU, ofc a new board, an m.2 SSD and while I'm at it, I'd like to have a new case so I don't have to completely dismantle my current rig (CM Stacker T01, it's a lot of work). Have to save up for ages to get there

When done eventually, I'll just throw my 1080 in there and my old 970 back into my current rig to have a backup
__________________

Last edited by Eldur; 02-17-2019 at 09:56 AM.
Eldur is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2019, 10:11 AM   #44
PlainSight
Member
 
Join Date: Jul 2009
Location: Eurobalkan
Posts: 378
Default

Quote:
Originally Posted by Cap'n kamikaze View Post
Who else has dropped cash on a new PC/upgrade because of the upcoming F-14?
Viper will break my bank account, I can already tell. Especially if TM drops new force-sensing HOTAS Cougar and new gen VR headsets will def be available as well.
I love this plane to death since BMS, I need to have it in DCS.
__________________
PlainSight is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:01 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.