TAD Datalink In Persian Gulf - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-26-2018, 03:17 PM   #1
Tinkickef
Member
 
Join Date: May 2016
Location: UK - North Yorkshire
Posts: 343
Default TAD Datalink In Persian Gulf

Is very intermittent. It freezes regularly and can show the wingman 5 miles astern and stationary when he is in fact about a mile to starboard.

It also stops showing any friendly assets very regularlyfor maybe 5 minutes at a time, then comes back on. I tell myself it's enemy jamming.....
__________________
System spec: i7 4790k, mainboard - Asus Z97 pro gamer, Asus Dual OC 2080TI, 32GB HyperX Fury DDR3 1866 RAM, Samsung evo 850 boot ssd, Crucial MX500 dedicated Oculus Driver and DCS storage SSD, Seagate 1TB hybrid drive for other stuff, Oculus Rift, warthog, crosswind, Buttkicker Gamer 2, dual Inatek 4port USB 3.0 expansion cards.
Tinkickef is offline   Reply With Quote
Old 05-26-2018, 04:01 PM   #2
Kippy
Member
 
Kippy's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Fort Wayne, Indiana, USA
Posts: 245
Default

This is a reported issue occurring on every map for the A-10C following a patch "restoring" SADL after it was completely inoperable. I am unsure whether ED is attempting to fix this, but I personally suspect we won't see it for a while, if ever.
Kippy is offline   Reply With Quote
Old 05-28-2018, 01:57 AM   #3
awjudge
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 212
Default

Quote:
Originally Posted by Kippy View Post
This is a reported issue occurring on every map for the A-10C following a patch "restoring" SADL after it was completely inoperable. I am unsure whether ED is attempting to fix this, but I personally suspect we won't see it for a while, if ever.
What on Earth makes you suspect that??
awjudge is offline   Reply With Quote
Old 06-04-2018, 11:01 PM   #4
hanab
Junior Member
 
Join Date: Apr 2012
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by Tinkickef View Post
Is very intermittent. It freezes regularly and can show the wingman 5 miles astern and stationary when he is in fact about a mile to starboard.

It also stops showing any friendly assets very regularlyfor maybe 5 minutes at a time, then comes back on. I tell myself it's enemy jamming.....

There is the same issue on caucasus map.
hanab is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2018, 10:58 AM   #5
ryanx
Junior Member
 
ryanx's Avatar
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 4
Default

Quote:
Originally Posted by hanab View Post
There is the same issue on caucasus map.
it seems that the datalink not work corretly after the last two update.
the tad not show the wingman of the net, and it became difficult to have the real Situation Awarness in a multiplayer mission.
some time the wingman appear in a wrong position on the tad, and may time starting to flascing like an error of numaration of the ID net.

any user has seen this trouble in the Open Beta version?

Last edited by ryanx; 06-16-2018 at 11:00 AM.
ryanx is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2018, 11:09 AM   #6
Wakiki
Junior Member
 
Wakiki's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Treviso (Italy)
Posts: 40
Default

Also here, SADL seems to have desync (Caucasus and Gulf tested)
Wakiki is offline   Reply With Quote
Old 06-16-2018, 12:33 PM   #7
Pikey
Veteran
 
Pikey's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Reading, UK (GMT)
Posts: 3,167
Default

I've seen SADL do this for multiple reasons, one of them bugs, but also it's the first sign of MP desync and a sick server. Impossible to tell which after the fact.
__________________
“Six better fuses and we would have lost.”
Pikey is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:09 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.