New caucasus map - Page 85 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-17-2018, 06:55 PM   #841
Magic Zach
Member
 
Magic Zach's Avatar
 
Join Date: Mar 2017
Location: Alaska
Posts: 677
Default

Would be interesting if the new map got rushed. Upon release, we discover a spot in a mountainside with no collision model, and we can fly under the map. Lol!
__________________
Magic Zach is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2018, 08:54 PM   #842
Nate--IRL--
Veteran
 
Join Date: Nov 2004
Location: Dublin, Ireland
Posts: 10,955
Default

You can already do that, but you have to attain a certain speed that I can't recall exactly. You have to dive from high alt to reach enough speed, and you can go right through the terrain.

Nate
__________________
Ka-50 AutoPilot/stabilisation system description and operation by IvanK- Essential Reading
Nate--IRL-- is offline   Reply With Quote
Old 01-17-2018, 09:11 PM   #843
Coxy_99
Senior Member
 
Coxy_99's Avatar
 
Join Date: Mar 2015
Location: UK
Posts: 2,839
Default

Quote:
Originally Posted by SiThSpAwN View Post
That is the goal.
Goal i thought it was promised
__________________
100☭ Discord: https://discord.gg/EGrVBHt
Teamspeak: ts.100kiap.org
Forum: http://forum.100kiap.org
www: https://100kiap.hopto.org

[100☭] Coxy_99 #99

Follow me on twitch and youtube also: https://www.twitch.tv/coxy_99/profile https://www.youtube.com/channel/UCLi...qEF8-UGWhwXD5A
Coxy_99 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 05:28 AM   #844
boedha68
Senior Member
 
boedha68's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: The Netherlands
Posts: 1,228
Default

Yep it's promised. I asume that ED is finetuning now.
__________________
I7-4770K, 16GB, GTX 980 TI, 2 * 500 GB SSD, 3,5 TB HDD, 55' Samsung 3d tv, Trackir 5, Logitech HD Cam, T16000M HOTAS, Oculus rift CV1 . All DCS modules, maps and campaigns
boedha68 is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 12:04 PM   #845
John Hargreaves
Member
 
Join Date: Jun 2016
Location: Yorkshire
Posts: 246
Default

Quote:
Originally Posted by Magic Zach View Post
Would be interesting if the new map got rushed. Upon release, we discover a spot in a mountainside with no collision model, and we can fly under the map. Lol!


After trying many time to land my Harrier on the aircraft carrier off the Normandy coast, I can confirm it's possible to sink to the bottom of the sea and then keep on going under the 3-D model of the sea bed, and you can look back above you to see the ships far above your head. Unfortunately by that point you've lost control of the aircraft though
__________________
i5-6600K/Zotac GTX 1070 AMP/Win10 64bit/16Gb RAM/Asus Xonar DX+Sennheiser HD380pro headphones/LG 34" UM65 @2560x1080/TM Warthog+VKB MkIV Rudder pedals/Rift CV1
John Hargreaves is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 01:29 PM   #846
Zimmerdylan
Member
 
Zimmerdylan's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: Sonora Desert
Posts: 974
Default

I decided to hold off on the download until all of the feedback is in. Any major change like this has inevitable problems and issues. Plus, I'm interested to see how much it taxes user's systems.
Since the on line play in the current version isn't worth spit at this point and is useless to me right now, I can hold off until the dust settles.
Zimmerdylan is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 03:30 PM   #847
BIGNEWY
Moderator/ED Testers Team
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,755
Default

Quote:
Originally Posted by Zimmerdylan View Post
I decided to hold off on the download until all of the feedback is in. Any major change like this has inevitable problems and issues. Plus, I'm interested to see how much it taxes user's systems.
Since the on line play in the current version isn't worth spit at this point and is useless to me right now, I can hold off until the dust settles.
System spec is here

Quote:
Minimum system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i3; RAM: 8 GB; Free hard disk space: 30 GB; Discrete video card: 2 GB RAM (AMD, NVIDIA); requires internet activation.

Recommended system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i5+; RAM: 16GB; Hard disk space: 30 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX780 / ATI R9 290 DirectX11 or better; Joystick; requires internet activation.
It is the same for 2.3 currently, so if you have that it is a good indication, unless your pc is a complete potato

Runs great on my rig, spec below
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K ( Cooled by H100i ), 16GB DDR3 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, TIR5, Trackclip pro, DELL Visor WMR
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 03:39 PM   #848
phant
Senior Member
 
phant's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Italy
Posts: 2,804
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post

System spec is here...
Wags posted a little bit different specs in the DCS: F/A-18C Hornet FAQ, don't know if is applicable to the maps too.


Bye
Phant
__________________

Last edited by phant; 01-18-2018 at 03:41 PM.
phant is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 03:43 PM   #849
BIGNEWY
Moderator/ED Testers Team
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Hereford, UK
Posts: 14,755
Default

Quote:
Q: What are the required system specifications?
A: Minimum system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i3 at 2.8GHz; RAM: 8 GB; Free hard disk space: 60 GB; Video: NVIDIA GeForce GTX 770 / ATI R9 280X DirectX11); requires internet activation.
Recommended system requirements: OS 64-bit Windows 7/8/10; DirectX11; CPU: Core i5+ at 3+ GHz; RAM: 16GB; Hard disk space: 60 GB on Solid State Drive (SSD); Video: NVIDIA GeForce GTX 980 / ATI R9 Fury DirectX11 or better; Joystick; requires internet activation.
looks like it is a little more specific, I took the other specs from the shop page for the module
__________________
Windows 10 Pro x64, NVIDIA PALIT 1080 8GB, INTEL i7 4790K ( Cooled by H100i ), 16GB DDR3 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, TIR5, Trackclip pro, DELL Visor WMR
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 01-18-2018, 05:16 PM   #850
Shadow KT
Senior Member
 
Shadow KT's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 1,215
Default

If I am running the current 1.5.8 with medium-high settings @1080p with hardware under the minimum, does that mean I am a cheater ?
__________________
'Shadow'

Everybody gotta be offended and take it personally now-a-days
Shadow KT is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:23 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.