2nd Computer - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-15-2018, 05:03 PM   #1
too-cool
Member
 
too-cool's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 378
Default 2nd Computer

Currently have DCS on my home computer, would like to put it on my laptop so when I'm away from home I can still play the game. Question, would I have to use any of my activation's if I installed on laptop when away form home, and diid not use both computer at the same time? Also in multiplayer can you host pause the game for instructional purposes and then UN-pause and continue and no client is loss or server crash when game is resumed? Thanks TC
__________________
Win7 Pro 64bit | Half X F/T Case | Corsair 850AT ps | Asus Rampage 5 Edition 10 MB | I7 6850K @4200 | Nepton 240 W/C | 32GB DDR4-3200 Gskill Mem | Asus 1080 gpu/8gb | SB-Z audio | Asus 24" 1440 Monitor | X55 Rhino F/C | Crosswind R/P | Track-ir-5 |
too-cool is offline   Reply With Quote
Old 11-15-2018, 07:31 PM   #2
swatstar98
Member
 
swatstar98's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: Spain
Posts: 189
Default

This is a question. This thread has to be in the DCS 2.5. This is, as the name says, for the community *NEWS*.
__________________
"parts are falling off the french helicopter.. IT IS A MISSILE YOU IMBECILE"\\
swatstar98 is offline   Reply With Quote
Old 11-16-2018, 12:21 AM   #3
too-cool
Member
 
too-cool's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 378
Default

Could A Moderator please post this into the correct thread or answer as best they can:



Would I have to use any of my activation's if I installed on laptop when away form home, and diid not use both computer at the same time? Also in multiplayer can you host pause the game for instructional purposes and then UN-pause and continue and no client is loss or server crash when game is resumed? Thanks TC
__________________
Win7 Pro 64bit | Half X F/T Case | Corsair 850AT ps | Asus Rampage 5 Edition 10 MB | I7 6850K @4200 | Nepton 240 W/C | 32GB DDR4-3200 Gskill Mem | Asus 1080 gpu/8gb | SB-Z audio | Asus 24" 1440 Monitor | X55 Rhino F/C | Crosswind R/P | Track-ir-5 |
too-cool is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:05 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.