Tarawa online spawn bug? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-02-2019, 03:18 PM   #1
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,997
Default Tarawa online spawn bug?

Is this being looked at? Will it be fixed? Its been an issue since I've started playing DCS and its super annoying.
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 04:15 PM   #2
Bruce448
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Harlikwin View Post
Is this being looked at? Will it be fixed? Its been an issue since I've started playing DCS and its super annoying.

This is a known ED Issue

https://forums.eagle.ru/showthread.php?t=209292
Bruce448 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 05:53 PM   #3
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,997
Default

Glad they know about, im more curious about plans to fix it.
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 06:47 PM   #4
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,563
Default

That was back in May for Pete's sake! I wonder if this is that much of a technically challenging problem to solve or if it just isn't a priority of RAZBAM's?? Or is it out of their hands and in reality it is an ED problem? And if that is the case, I have to ask the original question again - big problem or just a priority issue??
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 06:59 PM   #5
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,997
Default

Well I posted this over in the ED forum and it very rapidly got moved over to the Razbam forum. Not sure if thats the online version of finger pointing.
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2019, 10:51 PM   #6
Bruce448
Junior Member
 
Join Date: Apr 2017
Posts: 18
Default

It’s definitely an ED known bug see this post. https://forums.eagle.ru/showpost.php...3&postcount=10 look at the bottom of the post at known issues.
Bruce448 is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2019, 08:48 AM   #7
Captain Orso
Senior Member
 
Captain Orso's Avatar
 
Join Date: Feb 2015
Location: Stuttgart, Germany
Posts: 1,916
Default

Quote:
Originally Posted by AG-51_Razor View Post
That was back in May for Pete's sake! I wonder if this is that much of a technically challenging problem to solve or if it just isn't a priority of RAZBAM's?? Or is it out of their hands and in reality it is an ED problem? And if that is the case, I have to ask the original question again - big problem or just a priority issue??
Yeah, it taking like forever, but I think it's bc ED is reworking the entire carrier logic, and they don't want to work on a fix for the Tarawa situation, which then just gets thrown away when the new carrier logic is implemented.
__________________
When you hit the wrong button on take-off


System Specs.
Spoiler:
System board ... MSI X99A GAMING 9 ACK
CPU ............ Intel Core i7-5820K @ 3800MHz per OC Genie
CPU cooling .... Noctua NH-D15
Memory ......... 16GB DDR4-3000 G.Skill Ripjaw
PSU ............ Corsair AX860i PSU
Graphics card .. Zotac Nvidia GeForce GTX 1080 Ti Amp! Extreme
System disk .... SanDisk Extreme PRO 480GB SSD
Monitor ........ ASUS MG279Q, 27"
VR ............. Oculus Rift CV1
Captain Orso is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2019, 01:53 PM   #8
Harlikwin
Veteran
 
Harlikwin's Avatar
 
Join Date: Nov 2018
Location: Living rent free in your mind
Posts: 3,997
Default

That actually makes some sense, it just would be nice to hear it from them in that case.
__________________
New hotness: I7 9700k 4.8ghz, 32gb ddr4, 2080ti, TM Warthog. TrackIR, HP Reverb (formermly CV1)
Old-N-busted: i7 4720HQ ~3.5GHZ, +32GB DDR3 + Nvidia GTX980m (4GB VRAM) TM Warthog. TrackIR, Rift CV1 (yes really).
Harlikwin is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2019, 02:31 PM   #9
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,563
Default

I agree. The silence is almost as annoying as the bug!!
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2019, 01:00 PM   #10
csdigitaldesign
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Posts: 56
Default

I really wish they would fix this bug. I would like to use the damn carrier on multiplayer.
csdigitaldesign is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:41 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.