Flying level, gun pipper out of hud? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-04-2018, 11:35 PM   #11
joker68
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Bun View Post
Joker, have you tried turning off Landing Seat Adjustment?
Hi Bun, no I haven't, but soon after taking off I see that the seat goes down a bit, so it is working correctly, I guess. Also, when starting a vanilla mission (any that comes with DCS) like "intercept" (air start), the same problem occurs. Will try disable this later this week (I'm travelling, so I'll be away from pc until then). Thanks for the tip. Will report back.
joker68 is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2018, 04:07 AM   #12
Bun
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 30
Default

Never mind... I just ran some tests with LSA on and off and it doesn't make any difference. I've been flying a long time with LSA off and remembered the pipper higher with it on. Should have run the tests before posting.
Bun is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2018, 05:09 PM   #13
joker68
Junior Member
 
Join Date: Apr 2007
Posts: 64
Default

Quote:
Originally Posted by Bun View Post
Never mind... I just ran some tests with LSA on and off and it doesn't make any difference. I've been flying a long time with LSA off and remembered the pipper higher with it on. Should have run the tests before posting.
Thanks for the info and for testing it.
Planning on reinstall the module when I'm back this Thursday. Fingers crossed.
joker68 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:32 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.