The Kaukasus Offensive revived! - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2017, 12:20 AM   #11
HiJack
Veteran
 
HiJack's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Norway
Posts: 6,806
Default

Quote:
Originally Posted by RedBat07 View Post
Is it possible that red gets black mig 28 and SU25A? :$
For now I will run the settings as they are. I'm starting a new test system so I can experiment with different options but no changes yet.

Quote:
Originally Posted by RedBat07 View Post
Rex found out that F12 view is enabled
Also idk which player base is aimed at but outside views are ON aswell
OK, that is strange. I have switched off all external views except the MAP. The mission settings ED have is a mess I will check again. There must be some settings that is outside the "options" file in the mission and is not part of settings page in GUI.
__________________
Windows 7 64 bit FTW!
My DCS Tools:
Quick Airfield information , Better trim with the X52 Pro , Tacview Glideslopes

Spoiler:

ASUS Z97-PRO, Socket-1150
Intel® Core i7-4770K Processor overclocked to @ 4.20 GHz
32GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133MHz CL9 4x8GB
Sapphire Radeon TRI-X R9 390X 8GB "OC"
Samsung SSD 850PRO 1TB SSD
WD 2TB Black 3,5", SATA64MB Cache, Dual Processor, 7200RPM
Windows 7 64-bit
Philips 40" 4K LED BDM4065UC, ASUS 27” and Dell 24” screens
HiJack is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 07:11 AM   #12
Rex854Warrior
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: France
Posts: 428
Default

Quote:
Originally Posted by wumas0201 View Post
MIG28??
but the AIM9P5 need to be added for F5E, pls~~
Yup, indeed that's a big problem, for F-5E pilots ^^
__________________


http://veaf.org/fr/

Last edited by Rex854Warrior; 09-07-2017 at 07:15 AM.
Rex854Warrior is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 11:09 AM   #13
HiJack
Veteran
 
HiJack's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Norway
Posts: 6,806
Default

External view is fixed somewhat but it is no longer possible to have F2 view without also having F12 view. These settings is a mess. Some settings in the middle of the mission file and some settings in the options file, messy.
__________________
Windows 7 64 bit FTW!
My DCS Tools:
Quick Airfield information , Better trim with the X52 Pro , Tacview Glideslopes

Spoiler:

ASUS Z97-PRO, Socket-1150
Intel® Core i7-4770K Processor overclocked to @ 4.20 GHz
32GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133MHz CL9 4x8GB
Sapphire Radeon TRI-X R9 390X 8GB "OC"
Samsung SSD 850PRO 1TB SSD
WD 2TB Black 3,5", SATA64MB Cache, Dual Processor, 7200RPM
Windows 7 64-bit
Philips 40" 4K LED BDM4065UC, ASUS 27” and Dell 24” screens
HiJack is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 01:24 PM   #14
ZHeN+
Posting Rights Revoked
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 5,400
Default

Good! How bout aim-9p5's and eclair pods?
ZHeN is offline   Reply With Quote
Old 09-07-2017, 11:44 PM   #15
egnacio
Junior Member
 
egnacio's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default

guys i dont have paypal just visa card i can donate using visa?
KO is a masterpiece server


Sent from my iPhone using Tapatalk
egnacio is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2017, 08:21 AM   #16
ZHeN+
Posting Rights Revoked
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 5,400
Default

if you click on the donate button, it's getting you a temporary paypal "account" where you just enter your card details, that's all
make sure paypal works in your country (it doesn't work in Russia, Iran etc... sanctions)
ZHeN is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2017, 11:14 AM   #17
egnacio
Junior Member
 
egnacio's Avatar
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 36
Default

Quote:
Originally Posted by ZHeN View Post
if you click on the donate button, it's getting you a temporary paypal "account" where you just enter your card details, that's all
make sure paypal works in your country (it doesn't work in Russia, Iran etc... sanctions)


yea it doesnt work here


Sent from my iPhone using Tapatalk
egnacio is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2017, 11:28 PM   #18
ZHeN+
Posting Rights Revoked
 
Join Date: Jun 2009
Location: Russia
Posts: 5,400
Default

this is how our favourite campaign will look like soon:
ZHeN is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2017, 09:49 AM   #19
Snowman
Junior Member
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 50
Default

Can't load up any pods or external tank for AJS37. I think the mission file is to old for the current verison.
Snowman is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2017, 02:03 PM   #20
wumas0201
Member
 
Join Date: Oct 2015
Location: Taiwan Kaoshiung
Posts: 145
Default

AIM9P5 for F5E, please~~~~~
wumas0201 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:51 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.