Add the Ability to Save and Load Mission Progress - Page 7 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-13-2019, 04:32 PM   #61
LeCuvier
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: South of France
Posts: 1,353
Default

This suggestion makes a lot of sense to me and I would certainly use it. It should be possible to select the point in time from which you want to resume, ideally via a replay of the saved mission.
__________________
LeCuvier
Windows 10 Pro 64Bit | i7-4790 CPU |16 GB RAM|SSD System Disk|SSD Gaming Disk| MSI GTX-1080 Gaming 8 GB| Acer XB270HU | TM Warthog HOTAS | VKB Gladiator Pro | MongoosT-50 | MFG Crosswind Pedals | TrackIR 5
LeCuvier is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2019, 04:39 PM   #62
JEFX
Member
 
JEFX's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Montreal,Canada
Posts: 660
Default

I really hope they are listening to us because this is a game changer for busy people... I really LOVE flying DCS but I dont have that much time... it gets discouraging...
__________________

In DCS I fly the Eagle with around 50 000 pounds of thrust... In real life I fly a Cessna Hawx XP II with 210 HP
JEFX is offline   Reply With Quote
Old 05-13-2019, 04:45 PM   #63
Nate--IRL--
Veteran
 
Join Date: Nov 2004
Location: Dublin, Ireland
Posts: 10,960
Default

I'm gonna add my +1 to this too. I just don't have the time anymore for long DCS sessions. I would love the ability to save just as I reach the FEBA (and no not just because I'm always getting blown out of the sky....)

Nate
__________________
Ka-50 AutoPilot/stabilisation system description and operation by IvanK- Essential Reading
Nate--IRL-- is offline   Reply With Quote
Old 05-14-2019, 12:11 AM   #64
redmantab
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Newport Beach Cali
Posts: 126
Default

Agreed. Is DAWS (the only version of this i've found when searching online) dead or broken? I heard it could at least let you save the game as a mission (where units are etc) mid flight.

SOMEONE has to be able to make something for us....right?
redmantab is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2019, 05:14 PM   #65
MazerRack
Junior Member
 
Join Date: Apr 2019
Posts: 13
Default

+1
MazerRack is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2019, 07:10 PM   #66
Svsmokey
Senior Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Dystrumpia
Posts: 1,663
Default

Count me in .
__________________
I5-6500 3.2ghz cpu, 16 gb ddr4-2133mhz , Asrock H170M PRO4 , 128gb & 240gb ssd's , 1tb hdd , EVGA 1070 FE , Rift , CH Hotas and pedals , Foxx deskmounts

"Hold my beer"
Svsmokey is online now   Reply With Quote
Old 05-15-2019, 10:55 PM   #67
redmantab
Member
 
Join Date: Nov 2016
Location: Newport Beach Cali
Posts: 126
Default

Quote:
Originally Posted by redmantab View Post
Agreed. Is DAWS (the only version of this i've found when searching online) dead or broken? I heard it could at least let you save the game as a mission (where units are etc) mid flight.

SOMEONE has to be able to make something for us....right?
Anyone know the answer to this? Is the program out there somewhere and working "good enough" to help with this issue?
redmantab is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:34 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.