VR Pilot (wip) - Page 9 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-17-2020, 05:02 PM   #81
Timghetta
3rd Party Developer
 
Timghetta's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 195
Default

Quote:
Originally Posted by myHelljumper View Post
IMO that's not the solution, on your last screen, you can see that the PA buttons are partially hidden by the sun visor, that was not a problem before.

As you said the problem is a DCS problem, we have to compromise. The way the view was before did not bring all those problems, maybe the effect in VR is not very good, but that's the way it worked until now, and I don't remember anyone complaining about it.

I just want to have the same view as before, where we could see all the cockpit without moving the seat or lowering the VTB display.

If this is too big of a problem in VR, at least provide a check box in the options for the mirage.
First...
I did not move the VTB at all. I am merely aligning the inside display better. The VTB's screen dynamics is 3D and set in.

Second...
The original view is was too far back ie your head was in the seat head rest.

The only other thing I can offer you is a smoke and a pancake.
__________________
We take the Metal and bring it to Mesh

Last edited by Timghetta; 02-17-2020 at 05:05 PM.
Timghetta is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 05:12 PM   #82
myHelljumper
DCS Ground Crew
 
myHelljumper's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2,218
Default

I'm just trying to help here.
__________________
Helljumper - M2000C Guru

Helljumper's Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCK3...UxPbWHvJJ3W2fA
myHelljumper is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 05:41 PM   #83
Timghetta
3rd Party Developer
 
Timghetta's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 195
Default

I understand and I am trying to fix the issues.

But the view was placed too far back. It is changed and will stay as it is.
I went ahead of fine tuning the VTB internal display screen to keep the ability to see the target info on the top line WITHOUT seat adjustment cause I really want to make you happy. Unfortunately there is nothing else I can do about the view.



Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	picturemessage_lwelr2ky.bj1.jpg
Views:	181
Size:	853.4 KB
ID:	227837   Click image for larger version

Name:	picturemessage_0lun0d53.hfm.jpg
Views:	185
Size:	828.1 KB
ID:	227838  
__________________
We take the Metal and bring it to Mesh
Timghetta is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 06:07 PM   #84
myHelljumper
DCS Ground Crew
 
myHelljumper's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2,218
Default

Ok, I see it works.

Could you look at the seat max height when you have time ?
__________________
Helljumper - M2000C Guru

Helljumper's Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCK3...UxPbWHvJJ3W2fA
myHelljumper is offline   Reply With Quote
Old 02-17-2020, 10:20 PM   #85
Steph21
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 195
Default

Thanks Tim for the quick workaround on the VTB issue! Cant wait to check it on next update and be able to fly with the new pilot body.

Regarding seat height issue for landing, i will try to provide some screenshot comparison tomorrow between stable and open beta versions if still needed.
Steph21 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 04:29 PM   #86
Timghetta
3rd Party Developer
 
Timghetta's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 195
Default

Quote:
Originally Posted by Steph21 View Post
Thanks Tim for the quick workaround on the VTB issue! Cant wait to check it on next update and be able to fly with the new pilot body.

Regarding seat height issue for landing, i will try to provide some screenshot comparison tomorrow between stable and open beta versions if still needed.
Yes Please, and Thanks.
__________________
We take the Metal and bring it to Mesh
Timghetta is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 10:15 PM   #87
Steph21
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 195
Default

Here you go.
In stable version, seat is not even at max height, i just stopped raising the seat when speed/altitude where aligned on top of the HUD. At max height, they can't be seen anymore.
On Open Beta, seat is at max height. We can notice that probe is not visible (just to mention a visual reference) and speed/altitude are not on top of HUD.

Same configuration of course (2 Magic and about 1300 kgs of Fuel)

Picture at 2Nm:
Stable:
https://ibb.co/TLW6mqx
Open Beta:
https://ibb.co/HrzKc06

Picture at 1Nm:
Stable:
https://ibb.co/dGPrC0V
Open Beta:
https://ibb.co/x28W33m

Picture at 0.5Nm:
Stable:
https://ibb.co/L9Qgy9N
Open Beta:
https://ibb.co/PtMnzqY

Not sure it illustrates correcty issue mentions by myHelljumper, but we can see the change of height between the 2 versions.

Hope it helps

Last edited by Steph21; 02-18-2020 at 10:18 PM.
Steph21 is offline   Reply With Quote
Old 02-18-2020, 11:40 PM   #88
Timghetta
3rd Party Developer
 
Timghetta's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 195
Default

Passed on to one of our coders.
__________________
We take the Metal and bring it to Mesh
Timghetta is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 08:36 AM   #89
Steph21
Member
 
Join Date: Jun 2017
Posts: 195
Default

Quote:
Originally Posted by Timghetta View Post
Passed on to one of our coders.
Thanks
Steph21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:45 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.