[ALL MODULES][SP/CO-OP] Liberation Dynamic Campaign - Page 4 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2018, 07:13 AM   #31
Psyrixx
Member
 
Psyrixx's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 500
Default

For what it's worth - we ran into the "clients counted as deaths" issue tonight... but only from the debrief.log on the host machine. The client machine log correctly counted the client as alive.
__________________
Robert Sogomonian | Psyrixx

website| e-mail | blog | youtube | twitter
Psyrixx is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 07:16 AM   #32
Shein
Member
 
Shein's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Posts: 418
Default

Quote:
Originally Posted by Morod View Post
The Hornet does NOT seem to be written into the debrief log overall, period. That is why you are losing it. We are seeing the same and I am trying to help the content creator debug/bug report, if possible.

EDIT: to clarify, this is an issue with the sim... not the mod.


Sent from my iPhone using Tapatalk
oh WOW!!! Thanks for that! We'll test immediately
Shein is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 07:18 AM   #33
Morod
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 20
Default [ALL MODULES][SP/CO-OP] Liberation Dynamic Campaign

Quote:
Originally Posted by Psyrixx View Post
For what it's worth - we ran into the "clients counted as deaths" issue tonight... but only from the debrief.log on the host machine. The client machine log correctly counted the client as alive.


Interesting! I will need to check that tomorrow and follow up. Is that the auto generated log in the Logs folder for client rather than server? In my case, I am host AND a “client” so this could have interesting implications.

Then again, I am using an A-10C and not an F/A-18C and it’s my buddy who “dies” and not me? What plane is the host using, if he is a player?

EDIT: Also I am asking my friend to leave before I shut the server down, if that is of consequence? Need to check that tomorrow too.


Sent from my iPhone using Tapatalk

Last edited by Morod; 07-05-2018 at 07:20 AM.
Morod is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 07:31 AM   #34
Psyrixx
Member
 
Psyrixx's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 500
Default

Yep! His auto generated log file shows both A-10A's that we were flying as clients as well as the F/A-18C that was flying as an AI unit. Maybe the server's log doesn't track client aircraft at all at server shutdown.

We were both flying A-10A's
My machine is both server and a client
We both remained connected when I "Leave Server" from within the game to shut the server down
We both own F/A-18 module (maybe owning or not owning the module changes whether the aircraft is tracked or not?)

I am thinking server only tracks server's client aircraft (because it correctly logged me as KIA when I died in a prior mission but also logged him as KIA even though he successfully landed, parked, and shutdown) PROBABLY because the server disconnects all clients prior to shutting down and writing the log. So it is correctly writing out the 'state' of the world after all clients have been disconnected and the server has shut itself down; however, on a client the game writes the log once it gets a shutdown signal and therefore correctly tracks the aircraft remaining in the mission.

We've only tested with two players, would be interesting to see if in a game with 3+ players if each client has a different list of remaining aircraft as they all get disconnect signals from the server and disconnect one by one hahahaha


ie:
Player 3 gets disconnect signal and correctly writes log that includes Player 3, Player 2, and Player 1.
Player 2 gets disconnect signal slightly later, and writes a log that includes Player 2 and Player 1 (as Player 3 has already been 'disconnected').
Player 1 is server and after having disconnected other players, writes a log that only includes himself.
__________________
Robert Sogomonian | Psyrixx

website| e-mail | blog | youtube | twitter

Last edited by Psyrixx; 07-05-2018 at 07:34 AM.
Psyrixx is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 07:37 AM   #35
Psyrixx
Member
 
Psyrixx's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: San Francisco, CA
Posts: 500
Default

Log files from my computer (server_debrief.txt) and friend's computer (client_debrief.txt).
Attached Files
File Type: txt client_debrief.txt (7.4 KB, 73 views)
File Type: txt server_debrief.txt (7.2 KB, 72 views)
__________________
Robert Sogomonian | Psyrixx

website| e-mail | blog | youtube | twitter

Last edited by Psyrixx; 07-05-2018 at 07:39 AM.
Psyrixx is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 01:16 PM   #36
Cetshwayo
Junior Member
 
Join Date: Nov 2010
Posts: 3
Default

For my first mission, I setup myself in an A-10C along with 10 MIG 21s as escort. A frontline CAS mission from Al Dhafra to Martoum. Flew along the waypoints yet I received no message that the strike was enroute and once I got close to waypoint 3/bullseye, the small hitch occurred. Yet nothing appeared. No enemies anywhere. Neither in the sky or on the ground. I confirmed with Tacview and even tried using labels to spot them. Nothing.
Cetshwayo is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 08:04 PM   #37
hreich
Member
 
hreich's Avatar
 
Join Date: May 2005
Posts: 946
Default

Where can i find files to delete to restart campagn?

Clearing the progress and starting a new game
To do this you'll have to close the application, delete DCS[.openbeta]\liberation_save and DCS[.openbeta]\liberation_save_tmp, and start it anew. New game dialog should open up.

Loking at above instructions i cant find liberation_save or liberation_save_tmp?
__________________

Pilot from Croatia
hreich is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 08:25 PM   #38
MoldyTowel
Junior Member
 
Join Date: Jan 2017
Location: Fort Bragg
Posts: 4
Default

It should be in your savedgames/dcs folder.
MoldyTowel is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 08:50 PM   #39
shdwp
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by M1Combat View Post
Still doesn't work in 1.12.


I don't think the problem is with the user profile directory. My user profile is still in C:\users\... It's the saved games and documents folders. They both reside on D:\ via...

Documents would be D:\Docs and Saved games is at D:\Docs\Saved Games

I think the problem lies in that you're querying windows for the user folder and assuming the docs and saved games folders will always reside inside there. Is there a way to do a similar query but one that returns the saved games folder path directly instead of the user folder?


When I do %UserProfile% I get taken to c:\users\M1Combat so that's working... but that's not the root to either my documents folder or my saved games folder.
The temporary fix for you would be to change the start.bat file and replace %UserProfile% in there with parent folder of your Saved Games:

Code:
py.exe __init__.py "D:\Docs" > logs.txt 2>&1
(please note the quotes)

Quote:
Originally Posted by M1Combat View Post
This might be more reliable but... Not being a python programmer I'm not sure how you would use it...


https://docs.microsoft.com/en-us/win...r-getfolderids
Thanks for the hint, the problem with that is that I don't want to depend on pywin32 library which would require the user to install third party binary dependency. As for now it would be pretty easy to specify the path as in my example in the upper answer in this post.

Quote:
Originally Posted by qzpmtfgh View Post
Hey, Amazing job, but just would like to give some feedback on this.

I noticed one thing that can be a little bit frustrating is that. Lets say for example I'm on an A-10, and I brought along another A-10 wingman and 2 x M2000C and 2 x F15C as escort fighters, when I'm on route to the mission AO, the two M2000C and two F15C's flight route is exactly the same (which make sense) but the result is each pair of M2000C and F15C crashes into each other while on-route to the AO.. Is there any way that you can prevent this from happening? So we can bring as many fighters with us as possible without them having a mid-air collision? Thanks for all the hard work !! <33
I think I've already asked for this on the reddit, but could you provide the debugging information (as in https://github.com/shdwp/dcs_liberat...roubleshooting)? Does it occur every time you generate a mission?

Quote:
Originally Posted by Cetshwayo View Post
For my first mission, I setup myself in an A-10C along with 10 MIG 21s as escort. A frontline CAS mission from Al Dhafra to Martoum. Flew along the waypoints yet I received no message that the strike was enroute and once I got close to waypoint 3/bullseye, the small hitch occurred. Yet nothing appeared. No enemies anywhere. Neither in the sky or on the ground. I confirmed with Tacview and even tried using labels to spot them. Nothing.
The hitch meant that the enemy forces were activated. Just to clarify - in frontline CAS only enemy ground forces will be generated. Could you provide the files as stated in troubleshooting section ( https://github.com/shdwp/dcs_liberat...roubleshooting)?

Last edited by shdwp; 07-05-2018 at 08:59 PM.
shdwp is offline   Reply With Quote
Old 07-05-2018, 08:55 PM   #40
shdwp
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 79
Default

Quote:
Originally Posted by hreich View Post
Where can i find files to delete to restart campagn?

Clearing the progress and starting a new game
To do this you'll have to close the application, delete DCS[.openbeta]\liberation_save and DCS[.openbeta]\liberation_save_tmp, and start it anew. New game dialog should open up.

Loking at above instructions i cant find liberation_save or liberation_save_tmp?
Quote:
Originally Posted by MoldyTowel View Post
It should be in your savedgames/dcs folder.
Here's you answer, thanks to the MoldyTowel.

Also I've explicitly state in the Manual that you need to look into Saved Games, thanks.
shdwp is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
campaign, dynamic campaign

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:50 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.