-= ACG MigVsSaber Server (EU) =- - Page 2 - ED Forums
 


Notices

View Poll Results: Shall we add the "Label Mod"?
Yes 60 38.22%
No 97 61.78%
Voters: 157. You may not vote on this poll

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-31-2016, 10:02 AM   #11
GrmlZ
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 67
Default

Hi
Would it be possible to just add the Mig-15 and F-86 (with Gar-8 ) to the Mig-21/F-5 server mission?
While they arnt really "vietnam" planes, neither is the Mig-21 Bis and would add some variety and you dont have to rotate.
At the very least they can be used for ground attack, P-51 in a Korea Server.

Last edited by GrmlZ; 07-31-2016 at 10:07 AM.
GrmlZ is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 10:08 AM   #12
golani79
Member
 
golani79's Avatar
 
Join Date: Sep 2014
Location: Austria
Posts: 990
Default

tbh I like both generations very much but I´m not entirely sure if a rotation would be so good for the player numbers.

Wouldn´t it be possible to add MiG-15 and F-86 and assign them a separate area of operation for dogfighting each other?
__________________
>> DCS liveries by golani79 <<
golani79 is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 02:41 PM   #13
ACG_IronJockel
Member
 
ACG_IronJockel's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Germany
Posts: 389
Default

Quote:
Originally Posted by golani79 View Post
tbh I like both generations very much but I´m not entirely sure if a rotation would be so good for the player numbers.

Wouldn´t it be possible to add MiG-15 and F-86 and assign them a separate area of operation for dogfighting each other?
If i do this it would split the combat positions and i think to have everything concentrated is a vital part of the server to ensure action.
__________________
ACG_IronJockel is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 03:04 PM   #14
Nirvi
ED Translator / Moderator
 
Nirvi's Avatar
 
Join Date: Dec 2011
Location: Switzerland
Posts: 1,525
Default

Quote:
Originally Posted by Decibel dB View Post
I see that sometime when i zoom in the gears are down on the Saber's AI or human, is it a know bug or it need to be reported?
Bug is already known and reported.
Nirvi is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 04:05 PM   #15
GrmlZ
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 67
Default

Quote:
Originally Posted by ACG_IronJockel View Post
If i do this it would split the combat positions and i think to have everything concentrated is a vital part of the server to ensure action.
I dont think it would be necessary to split them. If you see it as a "vietnam era" server but with F-86 Sabres and Mig-15s too. (and maybe UH-1s and MI-8s also? )

As i said, at the very least they could take ground attack roles, like A-4s and the like did in Vietnam.
And, in the right situation they can take on F-5s/mig-21s as well.
GrmlZ is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 04:30 PM   #16
ACG_IronJockel
Member
 
ACG_IronJockel's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Location: Germany
Posts: 389
Default

Quote:
Originally Posted by GrmlZ View Post
I dont think it would be necessary to split them. If you see it as a "vietnam era" server but with F-86 Sabres and Mig-15s too. (and maybe UH-1s and MI-8s also? )

As i said, at the very least they could take ground attack roles, like A-4s and the like did in Vietnam.
And, in the right situation they can take on F-5s/mig-21s as well.

Appard from the saber and the Mig15 these Aircrafct are already in the mission.
I guess i will just include the Kora stuff there too.
I will work on a troop transportation scrpit for the mission after my exams.
__________________
ACG_IronJockel is offline   Reply With Quote
Old 07-31-2016, 05:07 PM   #17
GrmlZ
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 67
Default

I will take a look as soon as i have the time.
Maybe take out the good old Huey for a spin.
GrmlZ is offline   Reply With Quote
Old 08-01-2016, 06:07 AM   #18
Decibel dB
Member
 
Decibel dB's Avatar
 
Join Date: Dec 2014
Location: Doha Qatar
Posts: 550
Default

I would like a rotation personally, it is more accurate and immersive, we already have to imagine that we are over Korea. If we had those 2 that won't help. I appreciate that you want to please the most folks but you go along that line we end up with no one willing to fly the underdogs.

my 2 cent
Decibel dB is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2016, 08:47 PM   #19
Sim Flyer
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Sweden, Landskrona
Posts: 136
Default

Are you guys planning to run the simpel radio mod on this server?
Sim Flyer is offline   Reply With Quote
Old 08-03-2016, 12:36 AM   #20
Spectrum Legacy
Member
 
Spectrum Legacy's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Slovakia
Posts: 187
Default

Could you please enable awacs radio frequency also for L39ZA? I've cycled through all 20 radio channel presets, but couldn't find the working one.

Also it would be interesting to have solo flight (leaving the instructor home) & shroud (hood) off...for improved rearward visibility. Maybe currently 2 out of 4 planes spawned as solo would do the trick. Cheers!
Spectrum Legacy is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:30 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.