NS 430 overlay invisible in VR - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-20-2018, 06:44 AM   #11
USSR_Rik
ED Team
 
USSR_Rik's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Belarus, Minsk
Posts: 17,437
Default

NS430 in 'flat' mode is incompatible with VR devices. No workaround yet.
USSR_Rik is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 07:35 AM   #12
backspace340
Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 479
Default

Is it planned to work in VR eventually?
backspace340 is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 08:08 AM   #13
USSR_Rik
ED Team
 
USSR_Rik's Avatar
 
Join Date: Nov 2003
Location: Belarus, Minsk
Posts: 17,437
Default

Yes.
USSR_Rik is offline   Reply With Quote
Old 07-20-2018, 04:49 PM   #14
-=archer=-
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 478
Default

I previously asked developers for a change but didn't get any response. So I have to repeat the question: could you please change the plane symbol to a little bit more readable and closer to its real shape ? Now I have to strain eyes trying to distinguish a direction of the plane symbol on the NS430 display. Especially in VR.
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	right_GNS_symbol.JPG
Views:	161
Size:	53.9 KB
ID:	190378   Click image for larger version

Name:	dcs_GNS_symbol.JPG
Views:	153
Size:	23.5 KB
ID:	190379  
__________________
i7-6700k (4.7 GHz) // RAM 32 Gb // GTX 1070 // // Windows 10 64-bit LTSB;
VKB Gunfighter Mk2 Pro + VKB MCG Pro // BRD-F1(v.2) // Oculus Rift cv1 // BRD-N(v. №4) // VKB King Cobra MkII Fat // VKB King Cobra MkIII Fat // Saitek X55 // Saitek throttle Quadrant // Microsoft FFB 2 // Saitek X45 // Thrustmaster HOTAS Warthog // VKB MK20-3 Pro Pedals // VKB RDRXXI-L // TrackIR 5

Last edited by -=archer=-; 07-20-2018 at 04:52 PM.
-=archer=- is offline   Reply With Quote
Old 07-21-2018, 03:02 AM   #15
-=archer=-
Member
 
Join Date: Jan 2007
Posts: 478
Default

ED can you see the pictures? Who make that shape of the plane icon?
__________________
i7-6700k (4.7 GHz) // RAM 32 Gb // GTX 1070 // // Windows 10 64-bit LTSB;
VKB Gunfighter Mk2 Pro + VKB MCG Pro // BRD-F1(v.2) // Oculus Rift cv1 // BRD-N(v. №4) // VKB King Cobra MkII Fat // VKB King Cobra MkIII Fat // Saitek X55 // Saitek throttle Quadrant // Microsoft FFB 2 // Saitek X45 // Thrustmaster HOTAS Warthog // VKB MK20-3 Pro Pedals // VKB RDRXXI-L // TrackIR 5

Last edited by -=archer=-; 07-21-2018 at 03:32 AM.
-=archer=- is offline   Reply With Quote
Old 09-19-2018, 08:52 PM   #16
Teschmacher
Member
 
Teschmacher's Avatar
 
Join Date: Jul 2015
Posts: 164
Default

was this fixed?
__________________


My custom made aircraft skins for DCS

WIN10 x64 / 32 Gb RAM DDR4 / i7-7820X / NVIDIA GeForce 1080 Ti
Teschmacher is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:49 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.