[MOD] Metric instruments for L-39 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-08-2018, 08:19 PM   #1
GeorgeLKMT
Senior Member
 
GeorgeLKMT's Avatar
 
Join Date: Oct 2012
Location: Czech Republic
Posts: 1,618
Arrow [MOD] Metric instruments for L-39

This mod forces the metric instruments in the L-39 even with the global units set to imperial. The mod should pass the integrity check for multiplayer.


To install the mod, simply move the mainpanel_init.lua into your DCS World installation folder inside ...\Mods\aircraft\L-39C\Cockpit\ and done. Make sure to backup the original file first or use a mod manager like JSGME. In case you're not using one, you will need to apply the mod again after every update.




Mod created by MB2 community.
Attached Files
File Type: zip L-39_metric_gauges_mod.zip (7.5 KB, 61 views)
__________________
L-39C/ZA Czech cockpit mod My DCS skinsAll of my mods not compatible with 2.5 will be fixed and made available at a later date.
GeorgeLKMT is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2018, 11:05 PM   #2
Britchot
Member
 
Britchot's Avatar
 
Join Date: Mar 2012
Location: Lancaster, CA
Posts: 351
Default

I will certainly give this a shot. Thank you!
__________________

CPU - Intel 8088 @ 4.77 MHz; Memory - 128KB; 360KB
double-sided
5 1/4" full-height floppy disk drive; 10MB Seagate ST-412 hard drive
JG-1 MiG-21bis Checklist
Britchot is online now   Reply With Quote
Old 03-08-2018, 11:46 PM   #3
Vladislav2Gimloo
Junior Member
 
Vladislav2Gimloo's Avatar
 
Join Date: Dec 2015
Location: Czech
Posts: 61
Default





https://www.youtube.com/watch?v=mLBWpSKIPaY

Last edited by Vladislav2Gimloo; 03-09-2018 at 09:14 PM.
Vladislav2Gimloo is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 06:38 AM   #4
Frederf
Veteran
 
Join Date: Dec 2008
Location: Campbell, CA
Posts: 3,694
Default

Very nice, I like the Metric cockpit but if you choose English language you get an entirely different one.
Frederf is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2018, 12:26 PM   #5
msalama
Veteran
 
msalama's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Posts: 3,234
Default

Thank you, installing right away
__________________
"The DCS NS 430 currently available for DCS: Mi-8MTV2. DCS NS 430 licensing and distribution policy for other modules is being discussed and will be disclosed later. Belsimtek team"
msalama is offline   Reply With Quote
Old 04-14-2018, 10:39 AM   #6
escaner
Member
 
escaner's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: The Earth
Posts: 579
Default

Thanks a lot! I was wondering why my speed was in Knots when all the performance references are in Km/h. It is nonsense, this option should be linked to the module, not the whole simulator.
__________________
escaner is online now   Reply With Quote
Reply

Tags
l-39, mod

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:55 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.