Guess what! Easy AAR! - Page 16 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-20-2020, 02:22 PM   #151
discwalker
Senior Member
 
discwalker's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1,303
Angry

Quote:
Originally Posted by t1mb0b View Post
Grow some and practice until you can do it, or just select 'unlimited fuel', it's as simple as that - all you need is in the sim already.
Unlimited fuel is not an option good to use, good thing to learn fuel management. You like to add more limitation to other paying customers. Not a good thing to fly an all time heavy plane. Fuel dump not decrease fuel level when you set to unlimited fuel in su-33 and su-27. So you unable to alter payload weight in air with fuel level.
__________________
GTX 1070 8GB, 16GB DDR3, W8.1 on SSD, DCS on another SSD
discwalker is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 03:13 PM   #152
randomTOTEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: KBFL/KBUR/KJVY/KEWR
Posts: 1,014
Default

Quote:
Originally Posted by discwalker View Post
Unlimited fuel is not an option good to use, good thing to learn fuel management.
Good thing to learn Air to Air Refueling. You play simulator, right?
randomTOTEN is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 03:28 PM   #153
SharpeXB
Senior Member
 
SharpeXB's Avatar
 
Join Date: Feb 2012
Location: TX USA
Posts: 2,273
Default

I want automatic landing. I fly near the runway and the plane lands itself.
__________________
Velocity Micro PC | Asus Z97-A | i7-4790K 4.7GHz | Corsair Liquid CPU Cooler | 32GB DDR3-1600MHz Memory | EVGA RTX 2080 Ti XC | 240gb Intel 520 Series MLC SSD | 850 W Corsair PSU | Windows 10 Home | LG 32UD99-W UHD Monitor | Bose Companion 5 Speakers | CH Fighterstick | Ch Pro Throttle | CH Pro Pedals | TrackIR 5
SharpeXB is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 03:28 PM   #154
speed-of-heat
Senior Member
 
speed-of-heat's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: UK
Posts: 1,940
Default

then you should create a separate thread for that
__________________


SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-9700K @ 5.0 GHz, 32Gb RAM, EVGA 1080ti FTW 11Gb, Dell S2716DG, Thrustmaster Warthog + MFG Crosswinds V2, HP Reverb Pro SOFTWARE: Microsoft Windows 10 Pro x64, VoiceAttack & VIACOM PRO, TacView, CombatFlite

VR Stuff: My 2.5.5 DCS VR Settings, My 2.5.6. DCS VR Settings, Shaders MOD for VR My variant of Kegetys mod with clear water and also IC PASS for current beta & Stable
speed-of-heat is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 03:34 PM   #155
randomTOTEN
Senior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: KBFL/KBUR/KJVY/KEWR
Posts: 1,014
Default

I want automatic combat, you lock up bad guy and pull the trigger and he explodes....oh wait.
randomTOTEN is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 04:49 PM   #156
discwalker
Senior Member
 
discwalker's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 1,303
Default

I want randomTOTEN to do AAR to us, gamers. We need an option to pass control every time to randomTOTEN if we need AAR, and can't do ourself. Becasue he is so kind to elevate us.
__________________
GTX 1070 8GB, 16GB DDR3, W8.1 on SSD, DCS on another SSD
discwalker is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 05:45 PM   #157
Pikey
Veteran
 
Pikey's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Reading, UK (GMT)
Posts: 4,458
Default

I still don't understand this thread. I honestly don't know why anyone that couldnt AAR would need a cheat to do it when it's already optional. It's not an elitsm thing (although, AAR is not hard or elitist).
If you can't AAR, don't.
No one is forcing anyone, it's not a requirement for "Level 2" content. If you want to do a longer mission, put unlimited fuel on.



If you find unlimited fuel wrong, then why does an AAR cheat make unlimited fuel wrong and AAR cheat OK? It's simple basic common sense, it's not needed. The maps are max 400nm, the combat range of most jets, assuming the airbases are on the edges, but they aren't, they are all through the maps. You are never more than 50nm from an airfield, go back a tad earlier and refuel. Refuelling is almost pointless on these maps as it is, it's really a flavour item that isn't required to be able to play anything. Before anyone says, "But i'm 150nm from an allied airbase", what the hell is a tanker doing there in the first place? A HVA like a tanker wouldnt be there in the first place, the S3 over the CV.... not required because there aren't enough planes causing enough queues to make you need to refuel. All the reasons for having a refueller imply that the person requiring such a thing in a mission wants to do something that isn't required and is using another excuse for not having done what they should have done in the first place, like plan for fuel, not sat in AB for the last 10 minutes, done any route calculations or preparation, designed a mission that wasn't realistic, the list goes on.

If you have time to be in the air long enough to use all your fuel and are too far from an airbase to refuel at, you have time to practice AAR and stop wanting an automation that you will never use and feel good about.
__________________
___________________________________________________________________________
SIMPLE SCENERY SAVING * SIMPLE GROUP SAVING * SIMPLE STATIC SAVING * PLAYLIST
===========
Pikey is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 05:52 PM   #158
Photon
Junior Member
 
Photon's Avatar
 
Join Date: May 2020
Location: Oslo, Norway
Posts: 38
Default

What I don't understand is the people who are opposed to the idea of something they don't have to turn on for themselves.

As shown in a video on the previous page, one option is to have "heatseaking baskets" like it was way back when.

Another rather easily implemented option is for the AI to take over your plane when you're in a nice position.
None of these options should be extremely hard to code/implement as far as I can see.
Photon is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 06:21 PM   #159
Pyker
Junior Member
 
Join Date: Aug 2016
Posts: 97
Default

Quote:
Originally Posted by Pikey View Post
If you find unlimited fuel wrong, then why does an AAR cheat make unlimited fuel wrong and AAR cheat OK? It's simple basic common sense, it's not needed.

If you have time to be in the air long enough to use all your fuel and are too far from an airbase to refuel at, you have time to practice AAR and stop wanting an automation that you will never use and feel good about.
It's not right, it's not wrong, it's not needed, they would just LIKE it. They would find it more FUN. What is difficult to understand about that?

Edit: if that was not clear enough: I have nothing against and find nothing ´wrong' about optional easy AAR if ED does not either.

Last edited by Pyker; 06-21-2020 at 05:53 AM.
Pyker is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2020, 07:23 PM   #160
stormridersp
Member
 
stormridersp's Avatar
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 333
Default

Quote:
Originally Posted by Pyker View Post
It's not right, it's not wrong, it's not needed, they would just LIKE it. They would find it more FUN. What is difficult to understand about that?
__________________
B450 Gaming Pro Carbon, Ryzen 3600 @4.3GHz, 16Gb DDR4 3000MHz, GTX1070TI, CH Stuff, Oculus CV1

Wishlist:
AH-64
F-15E
F-117A
stormridersp is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:10 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.