Navy Equipment - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-04-2018, 06:59 AM   #1
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 548
Default Navy Equipment

Here is our Navy Equipment mod

Some Towtrucks and other Equipment for the Navy.

The Models are Freeware from some 3D Model sites.
The IFOLS Model is from "Paddels" (vLSO MOD)
GTR-18 Model is from thesystem

Included:
Code:
IFOLS  (static, witout Meatball) (THX to Paddels for the Model)
IFOLS  (static, with working Meatball) (THX to Anubis)
MD-3 Tow Truck
MD-3 Tow Truck with Towbar
MD-3 Fire Truck 
MD-3 Air Truck 
Towbars (open,Closed)
Holdbackbar
Fire Extinguisher
Forklift
FCLP Box Lights (only Lights)
GTR-18 "Smokey Sam" (THX to Sunstag for the Lua and thesystem for the Modell)
Models convertet/build by cdpkobra
Textures by cdpkobra & BlackLibrary

They are Static and Carrier placeable (in 2.5.6)

Link: User Files
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	trucks.jpg
Views:	1888
Size:	312.2 KB
ID:	191399   Click image for larger version

Name:	box light.jpg
Views:	1478
Size:	52.6 KB
ID:	191400   Click image for larger version

Name:	trucks2.jpg
Views:	1168
Size:	651.8 KB
ID:	205855  

Click image for larger version

Name:	holdback.jpg
Views:	967
Size:	71.3 KB
ID:	205856  

Last edited by BlackLibrary; 04-04-2020 at 09:43 PM.
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2018, 08:12 AM   #2
zionid
Member
 
Join Date: Sep 2013
Posts: 952
Default

Awesome! Thanks!
zionid is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2018, 09:27 AM   #3
Oban
Member
 
Oban's Avatar
 
Join Date: Feb 2009
Location: Thailand
Posts: 271
Default

superb!!!!!
__________________

i5 9400 @ 2.9 Ghz
16 GB RAM
250 GB SSD
GTX 2060 8GB
Windows 10 64 bit
Oban is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2018, 10:58 AM   #4
Highwayman-Ed
Senior Member
 
Highwayman-Ed's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,562
Send a message via AIM to Highwayman-Ed
Default

Excellent, all placable as static objects on the deck I presume?
__________________

Intel i9-9900KF @5.2GHz
MSI Z390 Gaming Pro Carbon
32GB G.Skill Trident Z DDR3200 RAM
MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio
40" Panasonic TH-40DX600U @ 4K
Pimax Vision 8K Plus / Oculus Rift CV1 / HTC Vive
Gametrix JetSeat with SimShaker
Windows 10 64 Bit Home Edition


Highwayman-Ed is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2018, 07:08 PM   #5
BlacleyCole
Senior Member
 
BlacleyCole's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: New Mexico
Posts: 1,954
Default

When will it be approved?
__________________
BlackeyCole 20years usaf
XP-11. Dcs 2.5OB
Acer predator laptop/ i7 7720, 2.4ghz, 32 gb ddr4 ram, 500gb ssd,1tb hdd,nvidia 1080 8gb vram


New FlightSim Blog at https://blackeysblog.wordpress.com. Go visit it and leave me feedback and or comments so I can make it better. A new post every Friday.
BlacleyCole is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2018, 07:20 PM   #6
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,671
Default

Right now static objects (cargo, equipment) on decks does not work....unless they are listed as aircraft in game then the may be placed on decks..I believe...
uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2018, 09:00 AM   #7
BlackLibrary
Member
 
BlackLibrary's Avatar
 
Join Date: May 2017
Location: Nbg, Franken (Ger)
Posts: 548
Default

Link active
BlackLibrary is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2018, 03:57 PM   #8
crazyeddie
Senior Member
 
crazyeddie's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: South West England
Posts: 1,388
Default

Quote:
Originally Posted by uscstaylor View Post
Right now static objects (cargo, equipment) on decks does not work....unless they are listed as aircraft in game then the may be placed on decks..I believe...
Sadly not working in the case of these models, I have created a large add for a number of static deck objects but for some reason these models are not showing up in the Mission Editor or in the game.

Can't figure this problem out, the others all work perfectly, but not these items. They are set up correctly in the entry.lua and each .lua is correctly presented as an aircraft with correct links to skins and shapes, but nothing shows up.

Anyone else had any luck doing this with these particular models.?

Last edited by crazyeddie; 08-06-2018 at 08:06 AM.
crazyeddie is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2018, 04:11 AM   #9
Highwayman-Ed
Senior Member
 
Highwayman-Ed's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,562
Send a message via AIM to Highwayman-Ed
Default

I've done them for our Squadron and with the help of Stonehouse's editing of my original Deck Crew mod, there is no longer any conflict with any other mods. I'm currently waiting on the Author of this mods permission to upload them.





__________________

Intel i9-9900KF @5.2GHz
MSI Z390 Gaming Pro Carbon
32GB G.Skill Trident Z DDR3200 RAM
MSI RTX 2080 Ti Gaming X Trio
40" Panasonic TH-40DX600U @ 4K
Pimax Vision 8K Plus / Oculus Rift CV1 / HTC Vive
Gametrix JetSeat with SimShaker
Windows 10 64 Bit Home Edition



Last edited by Highwayman-Ed; 08-07-2018 at 04:16 AM.
Highwayman-Ed is offline   Reply With Quote
Old 08-07-2018, 02:45 PM   #10
Aeroshell
Junior Member
 
Join Date: Jan 2011
Posts: 22
Default

Has anyone figured out the functionality of the IFLOLS? It has something to do with the PAPI system and als lights but I can’t figure out how to set up the max scene.
Aeroshell is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 07:39 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.