Default English cockpit option - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-02-2018, 01:10 PM   #21
108
Junior Member
 
108's Avatar
 
Join Date: Apr 2016
Location: West Warwick RI USA
Posts: 77
Default

Quote:
Originally Posted by gospadin View Post
Haven't had a chance to look yet. Will take a peek on Sunday when I'm back home.

--gos
Thank you so so much. I really appreciate it...
108 is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2018, 05:40 PM   #22
MarkP
Member
 
Join Date: Mar 2015
Location: Germany
Posts: 110
Default

+1
__________________
Main-Module: F-16C
Semi-Active-Modules: F/A-18C Hornet, F-14B, AJS37 Viggen, Mirage 2000C, UH-1D Huey, KA-50, SU-27, FW190, BF109, F-86, MIG-21, A-10C, Hawk, Gazelle, MI-8, SU-33
Maps:Persian Gulf, Caucasus, 1944 Normandy, NTTR
Hardware: VKB Gunfighter mk.2 Pro, Thrustmasters Wathog Throttle, VKB T-Rudder, Oculus Rift
PC Specs: Intel 8700K, MSI Z370-A Pro, 32GB DDR4-3200 RAM, ZOTAC GeForce RTX 2070 SUPER AMP Extreme, Win 10x64
MarkP is offline   Reply With Quote
Old 02-04-2018, 06:05 AM   #23
gospadin
Beta Tester
 
Join Date: Feb 2015
Location: 'Murica
Posts: 1,948
Default

So looked through everything tonight, and my English cockpit works fine for me in the current open beta, DCS 2.5.0.13818.311.

If you removed your old options.lua, please make sure that you re-select "EN by Gospadin" as the cockpit option in the M-2000C special configuration settings.

If you did your upgrade without removing my cockpit mod first, make sure that you run a repair then re-install my cockpit mod again using JSGME or OVGME.

Also please make sure you're using version 0.93.

--gos
gospadin is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 02:53 AM   #24
ZoSo
Member
 
ZoSo's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: I live on a 40' sailboat in Texas!!
Posts: 135
Default

Quote:
Originally Posted by gospadin View Post
Correct, but because of those required lua changes, I still have to package it as a base-install-modifying mod
I’m assuming that this fails IC? I almost bought this module just now. If English cockpit passes ic I think I will.... otherwise I’ll pass.
__________________
ASUS ROG G701VI-XS72K 17.3" - i7 7820HK - GTX 1080 8GB - 32 GB 2666mhz - 512 GB SSD - Win10 Pro 64-Bit - T̶r̶a̶c̶k̶I̶R̶5̶ - Samsung Odyssey HMD!! (Amazing!!) - X56 Rhino HOTAS
ZoSo is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 02:06 PM   #25
gospadin
Beta Tester
 
Join Date: Feb 2015
Location: 'Murica
Posts: 1,948
Default

Quote:
Originally Posted by ZoSo View Post
I’m assuming that this fails IC? I almost bought this module just now. If English cockpit passes ic I think I will.... otherwise I’ll pass.
As of right now it passes IC. I cannot make any promises that it will pass in the future though.

If either an English cockpit or IC-safe cockpit mods are important for your purchase of the module, you need to express that to RAZBAM, as I have no control over either.

--gos
gospadin is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 04:19 PM   #26
ZoSo
Member
 
ZoSo's Avatar
 
Join Date: Sep 2012
Location: I live on a 40' sailboat in Texas!!
Posts: 135
Default

Quote:
Originally Posted by gospadin View Post

If either an English cockpit or IC-safe cockpit mods are important for your purchase of the module, you need to express that to RAZBAM, as I have no control over either.

--gos
Yes. Part of the reason for posting here. Seems like this module is somewhat abandoned from reading the forums?

::::Edit::::

I see they are updating the cockpit so not totally abandoned.
__________________
ASUS ROG G701VI-XS72K 17.3" - i7 7820HK - GTX 1080 8GB - 32 GB 2666mhz - 512 GB SSD - Win10 Pro 64-Bit - T̶r̶a̶c̶k̶I̶R̶5̶ - Samsung Odyssey HMD!! (Amazing!!) - X56 Rhino HOTAS

Last edited by ZoSo; 02-06-2018 at 05:09 PM.
ZoSo is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 09:41 PM   #27
myHelljumper
DCS Ground Crew
 
myHelljumper's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2,276
Default

Quote:
Originally Posted by ZoSo View Post
Yes. Part of the reason for posting here. Seems like this module is somewhat abandoned from reading the forums?

::::Edit::::

I see they are updating the cockpit so not totally abandoned.
Massive FM update like 2 month ago, more planed for the next updates, not abandoned.
__________________
Helljumper - M2000C Guru

Helljumper's Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCK3...UxPbWHvJJ3W2fA
myHelljumper is offline   Reply With Quote
Old 02-06-2018, 10:10 PM   #28
Timghetta
3rd Party Developer
 
Timghetta's Avatar
 
Join Date: Jun 2012
Posts: 204
Default

There is also an "English" Cockpit texture in the works.
__________________
We take the Metal and bring it to Mesh
Timghetta is offline   Reply With Quote
Old 02-07-2018, 07:23 AM   #29
myHelljumper
DCS Ground Crew
 
myHelljumper's Avatar
 
Join Date: Sep 2015
Posts: 2,276
Default

Quote:
Originally Posted by Timghetta View Post
There is also an "English" Cockpit texture in the works.
Thanks for the heads up
__________________
Helljumper - M2000C Guru

Helljumper's Youtube
https://www.youtube.com/channel/UCK3...UxPbWHvJJ3W2fA
myHelljumper is offline   Reply With Quote
Old 02-09-2018, 08:46 PM   #30
Skitter
Member
 
Skitter's Avatar
 
Join Date: Aug 2012
Location: Wales (I'm Polish)
Posts: 440
Default

I think the Gospadin's cockpit is no longer compatible after the latest fix (today). Can anybody confirm ?
Skitter is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:57 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.