MW-50 pressure indicator - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-05-2018, 10:13 PM   #1
Sharkh
Junior Member
 
Sharkh's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hungary
Posts: 53
Default [Fixed]MW-50 pressure indicator

The MW-50 indicator of my Dora is always at 0 with the MW-50 switch turned on. Do I have to turn something else on to activate MW-50?

Also I don't feel any significant boost when climbing if I turn it on although the sound of the engine changes and the ata goes higher.


I didn't notice it at first but now I wanna do the climbing campaign challenge for the dora and after a few failed attempt I thought I might need some extra power.

Any tip for this challenge might be also helpful. I keep failing the mission because about 5800-6000 meter I always ran out of time.

Thanks

edit: Ok so I realized MW-50 might got a few bug in the latest patch and its already reported . I guess I have to wait for a fix to be able to go on..
__________________
DCS:World , FW 190 D-9 Dora, MiG-15bis , Mig-21bis, AJS-37 Viggen , M-2000C, F-15C, F/A-18C, NTTR, Normandy+assets, Combined Arms

CPU - AMD FX-8350 @4500Mhz, MB - ASUS Sabertooth 990FX R2.0, Cooling - Corsair H100i, Memory - Corsair 16GB Dominator Platinum DDR3 1866MHz, VGA - MSI GTX 980 Gaming 4GB, Audio - ASUS Xonar DSX, HDD - WD Velociraptor 250GB(system) , SSD - Chinese noname (DCS), PSU - Corsair RM750, Headtracking - EDtracker Pro Wired, Samsung 58" TV, Windows 10 64bit Home

Last edited by Sharkh; 07-06-2018 at 06:46 PM. Reason: Fixed in the latest update
Sharkh is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 10:11 AM   #2
LeCuvier
Senior Member
 
Join Date: May 2013
Location: South of France
Posts: 1,230
Default

The switch only enables MW-50 injection. MW-50 then is injected when you push the throttle beyond about 3200 RPM and you get maximum power.
__________________
LeCuvier
Windows 10 Pro 64Bit | i7-4790 CPU |16 GB RAM|SSD System Disk|SSD Gaming Disk| MSI GTX-1080 Gaming 8 GB| Acer XB270HU | TM Warthog HOTAS | VKB Gladiator Pro | MongoosT-50 | MFG Crosswind Pedals | TrackIR 5
LeCuvier is offline   Reply With Quote
Old 07-09-2018, 11:43 PM   #3
Sharkh
Junior Member
 
Sharkh's Avatar
 
Join Date: Aug 2014
Location: Hungary
Posts: 53
Default

Quote:
Originally Posted by LeCuvier View Post
The switch only enables MW-50 injection. MW-50 then is injected when you push the throttle beyond about 3200 RPM and you get maximum power.
Thanks for the reply but its was a bug that the MW-50 did not work. They have fixed it in the latest patch.
__________________
DCS:World , FW 190 D-9 Dora, MiG-15bis , Mig-21bis, AJS-37 Viggen , M-2000C, F-15C, F/A-18C, NTTR, Normandy+assets, Combined Arms

CPU - AMD FX-8350 @4500Mhz, MB - ASUS Sabertooth 990FX R2.0, Cooling - Corsair H100i, Memory - Corsair 16GB Dominator Platinum DDR3 1866MHz, VGA - MSI GTX 980 Gaming 4GB, Audio - ASUS Xonar DSX, HDD - WD Velociraptor 250GB(system) , SSD - Chinese noname (DCS), PSU - Corsair RM750, Headtracking - EDtracker Pro Wired, Samsung 58" TV, Windows 10 64bit Home
Sharkh is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:15 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.