Static Objects - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-28-2018, 03:05 PM   #1
Rowan
Member
 
Join Date: Feb 2016
Posts: 130
Default Static Objects

I think this has been reported before, I just wondering if there is any fix for it yet or some kind of workaround (apart from replacing the static objects with normal ones).
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_181028_165847.png
Views:	69
Size:	2.08 MB
ID:	196749  
Rowan is offline   Reply With Quote
Old 10-28-2018, 03:52 PM   #2
Svsmokey
Member
 
Join Date: Dec 2017
Location: Dystrumpia
Posts: 718
Default

That's the Hornet VTOL variant , strutting their stuff .
__________________
I5-6500 3.2ghz cpu, 16 gb ddr4-2133mhz , Asrock H170M PRO4 , 128gb & 240gb ssd's , 1tb hdd , EVGA 1070 FE , TiR5 , BenQ 1080p monitor , CH hotas and pedals

"Hold my beer"
Svsmokey is online now   Reply With Quote
Old 11-04-2018, 08:40 PM   #3
gunterlund21
Member
 
Join Date: Mar 2012
Location: Napa, Ca
Posts: 664
Default adding statics to stennis

Adding more than 6 statics to the stennis show as destroyed aircraft
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	statics.png
Views:	52
Size:	739.5 KB
ID:	197153  
__________________
I was in Art of the Kill D#@ it!!!!
gunterlund21 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:53 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.