Lantrin Pilot Control Mod - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-07-2019, 10:45 PM   #1
grant977
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 271
Default Lantrin Pilot Control Mod

Anyone else having issue with lantrin mod not working after latest patch?
grant977 is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2019, 12:25 AM   #2
Gianky
Member
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 122
Default

Have you reinstalled it after patching? In my experience, every time you patch the game, the files are rewritten and must be reinstalled.
Gianky is offline   Reply With Quote
Old 09-08-2019, 02:43 PM   #3
grant977
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 271
Default

I did and when I join a mission you cannot use to keyboard to do anything.
grant977 is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 05:13 AM   #4
JamesRothwell
Junior Member
 
Join Date: Mar 2019
Location: United Arab Emirates
Posts: 47
Default

I used it yesterday and was working fine after I replaced the mod file again.
JamesRothwell is offline   Reply With Quote
Old 09-09-2019, 09:30 AM   #5
grant977
Member
 
Join Date: Jun 2009
Posts: 271
Default

I reinstalled it and now it’s working fine.
grant977 is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 09:46 PM   #6
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,538
Default

Is it acceptable to post in here a link to that mod??
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 09-11-2019, 11:45 PM   #7
VampireNZ
Senior Member
 
VampireNZ's Avatar
 
Join Date: Oct 2013
Location: New Zealand
Posts: 1,127
Default

Quote:
Originally Posted by AG-51_Razor View Post
Is it acceptable to post in here a link to that mod??
As it is posted in the DCS User Files I would say certainly it is. Are you aware of the User Files section?

https://www.digitalcombatsimulator.c...files/3303929/

Don't get used to it thou - as many will gleefully inform you, it won't last and HB will remove the ability to use this mod once Jester can use the TPOD.
__________________
Asus Maximus VIII Hero Alpha| i7-6700K @ 4.60GHz | nVidia GTX 1080ti Strix OC 11GB @ 2075MHz| 16GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 CL14 |
Samsung 950 PRO 512GB M.2 SSD | Corsair Force LE 480GB SSD | Windows 10 64-Bit |
TM Warthog with FSSB R3 Lighting Base | VKB Gunfighter Pro + MCG | TM MFD's | Oculus Rift S | Jetseat FSE

VampireNZ is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2019, 11:04 AM   #8
DerFangzahn
Junior Member
 
Join Date: Jun 2018
Posts: 51
Default

Quote:
Originally Posted by VampireNZ View Post
As it is posted in the DCS User Files I would say certainly it is. Are you aware of the User Files section?

https://www.digitalcombatsimulator.c...files/3303929/

Don't get used to it thou - as many will gleefully inform you, it won't last and HB will remove the ability to use this mod once Jester can use the TPOD.
I dont see this in the near future. And also I am curious how they want to implement this. Either it would be super clumsy to tell Jester what he has to target via the Jester AI menu or Jester is that good at it thats it full automode with any involvement of the player. Super boring.

The mod is imho the best solution for this issue.
DerFangzahn is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2019, 01:47 PM   #9
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,538
Default

Thanks Vampire
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 09-12-2019, 06:18 PM   #10
Banzaiib
Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Atlanta, GA
Posts: 589
Default

Quote:
Originally Posted by DerFangzahn View Post
I dont see this in the near future. And also I am curious how they want to implement this. Either it would be super clumsy to tell Jester what he has to target via the Jester AI menu or Jester is that good at it thats it full automode with any involvement of the player. Super boring.

The mod is imho the best solution for this issue.
100%

I'm not sure what changed about the pilot default.lua, but I had to add the commands for it to work. Probably because they added some commands to jester regarding elevation... or something...
Banzaiib is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:08 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.