DCS crash when i insert waypoint - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-23-2019, 08:02 AM   #11
bertOC
Member
 
Join Date: Jul 2016
Posts: 136
Default

It gets triggered by having no pre set waypoints in the plane, Blueflag servers are kinda impossible right now for the harrier. The problem is there, this patch, and it needs to be fixed soon.
bertOC is offline   Reply With Quote
Old 08-23-2019, 08:26 AM   #12
viper2097
Senior Member
 
viper2097's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Austria - LOXZ
Posts: 1,364
Default

Spawned yesterday with a cold & dark aircraft without any prestored waypoints.
Had no CTD and have been able to enter waypoints.

Could you provide your exactley workflow to get the CTD?
__________________
Steam user - Youtube
viper2097 is offline   Reply With Quote
Old 08-24-2019, 11:04 AM   #13
Darcaem
Junior Member
 
Join Date: Sep 2017
Posts: 78
Default

Quote:
Originally Posted by viper2097 View Post
Spawned yesterday with a cold & dark aircraft without any prestored waypoints.
Had no CTD and have been able to enter waypoints.

Could you provide your exactley workflow to get the CTD?

In my case:


*.- Singleplayer. Start in the runway on Tarawa, in a client aircraft. No waypoints set in this mission
1.- Turn on cockpit lights
2.- Set bingo fuel
3.- Disable moving map on left screen

4.- Data -> click 1 and enter.

5.- Click the next waypoint button on the left screen -> CTD
Darcaem is offline   Reply With Quote
Old 08-25-2019, 04:54 PM   #14
Bishop_DE
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: Germany
Posts: 34
Default

I have the same Problem. In my case:

In the options under Special tab INS is selected as aligned and in the game the INS switch is set to IFA.

- Start with running Engine on Parking Position with no created WPT
- click on EHSD->DATA->WYPT
- on ODU WAYPT is active
- click a Number on UFC for new WYPT and hit Enter

After these DCS Crash immediately

It is not possible to create WYPTs.

Last edited by Bishop_DE; 08-25-2019 at 04:57 PM.
Bishop_DE is offline   Reply With Quote
Old 08-31-2019, 07:30 PM   #15
Jason-118
Junior Member
 
Join Date: May 2011
Posts: 10
Default

Also same problem for me in multiplayer in which no waypoints are programmed initially
Jason-118 is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
av8b, bug

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:41 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.