Badgers F-16A/C Mega Skin Pack - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 09-29-2018, 02:48 AM   #41
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,670
Default

OK Folks the new link to the updated skins are in the 1st post of this thread. Please remove my old skins first then add the new 73 skins.
uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2018, 03:59 AM   #42
Scotch75
Member
 
Scotch75's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Perth, Western Australia
Posts: 294
Default

Quote:
Originally Posted by uscstaylor View Post
OK Folks the new link to the updated skins are in the 1st post of this thread. Please remove my old skins first then add the new 73 skins.
@uscstaylor, awesome skins mate, they look spectacular, well done. Just to clarify, these skins are for the AI aircraft? What is the F-16 mod?

Cheers!
__________________
W10 Home 64Bit, Intel Skylake I5 6600K 3.50GHz, ASUS ROG Stryx Z270F MoBo, 32GB G.Skill RipJaws V DDR4 3200 RAM, Samsung 960 Pro 512GB M.2 SSD (OS), Samsung 850 Pro 512GB SSD, 2TB Seagate SDHD, 2TB WD Green HDD, GALAX GTX GeForce 1070 EXOC Sniper White 8GB VRAM
Scotch75 is offline   Reply With Quote
Old 09-29-2018, 10:41 PM   #43
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,670
Default

These are for the AI but there is an f-16 mod out there that's uses these skins as well, not sure if the mod will work with the latest updates though. I have a private mod that uses them.
uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2018, 01:57 AM   #44
Scotch75
Member
 
Scotch75's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Perth, Western Australia
Posts: 294
Default

Quote:
Originally Posted by uscstaylor View Post
These are for the AI but there is an f-16 mod out there that's uses these skins as well, not sure if the mod will work with the latest updates though. I have a private mod that uses them.
So does the F-16 mod make a flyable F-16 in game?
__________________
W10 Home 64Bit, Intel Skylake I5 6600K 3.50GHz, ASUS ROG Stryx Z270F MoBo, 32GB G.Skill RipJaws V DDR4 3200 RAM, Samsung 960 Pro 512GB M.2 SSD (OS), Samsung 850 Pro 512GB SSD, 2TB Seagate SDHD, 2TB WD Green HDD, GALAX GTX GeForce 1070 EXOC Sniper White 8GB VRAM
Scotch75 is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2018, 04:26 AM   #45
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,670
Default

Yes but Im not sure which version is your game and if that mod works anymore but these skins do work for the AI aircraft.
uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 09-30-2018, 05:03 AM   #46
Scotch75
Member
 
Scotch75's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: Perth, Western Australia
Posts: 294
Default

Ok, thank you Sir.
__________________
W10 Home 64Bit, Intel Skylake I5 6600K 3.50GHz, ASUS ROG Stryx Z270F MoBo, 32GB G.Skill RipJaws V DDR4 3200 RAM, Samsung 960 Pro 512GB M.2 SSD (OS), Samsung 850 Pro 512GB SSD, 2TB Seagate SDHD, 2TB WD Green HDD, GALAX GTX GeForce 1070 EXOC Sniper White 8GB VRAM
Scotch75 is offline   Reply With Quote
Old 10-04-2018, 01:18 PM   #47
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,670
Default

Here my latest skin that I will post soon complete with missing pilot!


QF-16


uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 10-19-2018, 09:22 AM   #48
uscstaylor
Senior Member
 
uscstaylor's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Galloway, NJ
Posts: 1,670
Default

Here's 2 more skins for the F-16 diehard fans...


The QF-16 Drone




The 112th Stingers



The skins go here:

C:\Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\Bazar\Liveries\f-16a

Enjoy Guys!

Download:

https://www.mediafire.com/file/fz8ug...Drone.rar/file
uscstaylor is offline   Reply With Quote
Old 09-13-2019, 10:52 AM   #49
Duster
Member
 
Duster's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Italy
Posts: 243
Default

Hello to all,
I downloaded the skin package from page n.1 but I can't see it in Multiplayer. In Singleplayer and if make a server I see skin. But not if I upload a miz in on another server. Do the skins also need to be present on the server and if so in what path? Program Files\Eagle Dynamics\DCS World OpenBeta\Bazar\Liveries\f-16a does not seem to give results.

Ciao
__________________


CPU i7 7700K@4.2ghz * COOLER ARCTIC Freezer 13 CO * MB MSI Z270 Gaming M3 * RAM G.Skill 16GB DDR4-2400 DDR4 2400MHz * GPU Zotac GTX 1070Ti mini * SSD Samsung 850 EVO 500GB for S.O. * SSD Samsung 860 EVO 500GB for DCS * HDD 1TB WD Blue x2 * PSU Corsair CX650M * SO Windows 10 pro 64bit * TrackIR 5 * Saiteck x52 Pro

Last edited by Duster; 09-13-2019 at 10:55 AM.
Duster is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:11 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.