Message telling me that I already have purchased - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 01-03-2020, 12:09 PM   #1
Fabiano-VIKING
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Brazil
Posts: 5
Default Message telling me that I already have purchased

Hi there!

Yesterday I bought the Persian Gulf as a gift to a friend, it worked perfectly and my friend is already enjoying it. The thing now is that I also want to buy the Persian Gulf to myself but it says that I already have bought that product and that I already have it. This thing had me scratching my head.

How can I buy it to myself if it says that I already have it?

Fabiano-VIKING is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2020, 03:03 PM   #2
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 19,239
Default

Hi

You should still be able to click and select it for purchase

if not contact support here https://www.digitalcombatsimulator.com/en/support/

thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 01-03-2020, 03:16 PM   #3
Fabiano-VIKING
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Brazil
Posts: 5
Default

Yes, I was able to click and buy it normally BUT there was this big message popping up on my screen telling me that I already have it. I was about to buy but I really wanted to make sure that I was not doing anything wrong.

I guess this is a technical problem with the website then. Since I bought that for a friend as a gift, then I should not get that message. Am I right? Can I buy it with no problem then?

I'm from Brazil and US Dollar is 4x more expensive than my currency, so I can not make mistakes. It's a lot of money for us haha

Thank you sir!
Fabiano-VIKING is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2020, 07:37 AM   #4
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 19,239
Default

Yes you will be able to buy it with no problem.

If you do have any issue support will help you so do not worry.

Thank you
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2020, 05:15 PM   #5
Fabiano-VIKING
Junior Member
 
Join Date: Jan 2019
Location: Brazil
Posts: 5
Default

Perfect! I bought it! Thanks a lot sir!
Fabiano-VIKING is offline   Reply With Quote
Old 01-05-2020, 02:07 PM   #6
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 19,239
Default

Quote:
Originally Posted by Fabiano-VIKING View Post
Perfect! I bought it! Thanks a lot sir!
Great,

we hope you enjoy!

Thank you
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:14 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.