Mutiple sceen display BUG? - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 11-05-2018, 12:24 PM   #1
AT_Youmu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 7
Unhappy Mutiple sceen display BUG?

Just got my second sceen and found that when im in the M2000 and AV8B,the sceen i choose to display the MFCD won't display them unless i change the cockpit view(F1) to the outside view(F2).
Just like this.
Click image for larger version

Name:	Screen_181105_201554.png
Views:	263
Size:	1.58 MB
ID:	197178

Click image for larger version

Name:	Screen_181105_201600.png
Views:	350
Size:	972.4 KB
ID:	197179

Click image for larger version

Name:	Screen_181105_201803.png
Views:	388
Size:	3.91 MB
ID:	197180

Click image for larger version

Name:	Screen_181105_201747.png
Views:	326
Size:	1.35 MB
ID:	197181
AT_Youmu is offline   Reply With Quote
Old 11-05-2018, 12:59 PM   #2
dFlow
Member
 
dFlow's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: LOAV
Posts: 346
Default

there is a button to bind for exporting the displays correctly - it is located in your controls-setup

you can find it in
"Cockpit Displays & Illumination" as Action "VTB Viewport ON/OFF"
__________________
dFlow is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2018, 10:14 AM   #3
AT_Youmu
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 7
Default

Quote:
Originally Posted by dFlow View Post
there is a button to bind for exporting the displays correctly - it is located in your controls-setup

you can find it in
"Cockpit Displays & Illumination" as Action "VTB Viewport ON/OFF"
It works!Thanks a lot!And in 2000C its VTB viewport and in AV8B they are left/right MFCD view ON/OFF. really thanks
AT_Youmu is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2018, 02:22 PM   #4
Galwran
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Finland
Posts: 414
Default

Strangely at least in the Harrier the brightness of the MPCD changes when I toggle on the export.
Galwran is offline   Reply With Quote
Old 11-07-2018, 09:06 PM   #5
dFlow
Member
 
dFlow's Avatar
 
Join Date: Jan 2018
Location: LOAV
Posts: 346
Default

Quote:
Originally Posted by AT_Youmu View Post
It works!Thanks a lot!And in 2000C its VTB viewport and in AV8B they are left/right MFCD view ON/OFF. really thanks
You're welcome, had the same issue once
__________________
dFlow is offline   Reply With Quote
Old 11-11-2018, 05:08 PM   #6
Lobo LXII
Junior Member
 
Lobo LXII's Avatar
 
Join Date: Aug 2018
Location: Cleveland Tennessee
Posts: 87
Default

OUTSTANDING! Bless you you my son !
This should be a Sticky.
Lobo LXII is offline   Reply With Quote
Old 06-18-2019, 04:34 PM   #7
harvesthunt
Junior Member
 
harvesthunt's Avatar
 
Join Date: May 2019
Location: Hamilton, NJ
Posts: 22
Default

This is great. Been banging my head for a few days trying to figure this out.
harvesthunt is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 09:34 PM   #8
aviramad
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Israel
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by dFlow View Post
there is a button to bind for exporting the displays correctly - it is located in your controls-setup

you can find it in
"Cockpit Displays & Illumination" as Action "VTB Viewport ON/OFF"
Hello,

I have the same problem and i try to follow ; where i can find the "Controls-setup" , i try to find it in the Options ---> controls and run search "Cockpit Displays & Illumination" or the "VTB Viewport ON/OFF" but i got null.

can you help me by be more specific?

thank you in advance
__________________
Aviram_AD
aviramad is offline   Reply With Quote
Old 02-02-2020, 09:59 PM   #9
aviramad
Junior Member
 
Join Date: Feb 2018
Location: Israel
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by dFlow View Post
there is a button to bind for exporting the displays correctly - it is located in your controls-setup

you can find it in
"Cockpit Displays & Illumination" as Action "VTB Viewport ON/OFF"
Hello,

I have the same problem and i try to follow ; where i can find the "Controls-setup" , i try to find it in the Options ---> controls and run search "Cockpit Displays & Illumination" or the "VTB Viewport ON/OFF" but i got null.

can you help me by be more specific?

thank you in advance
__________________
Aviram_AD
aviramad is offline   Reply With Quote
Old 02-03-2020, 02:57 AM   #10
Dehuman
Member
 
Join Date: Mar 2016
Location: Otautahi, Aotearoa
Posts: 412
Default

Quote:
Originally Posted by aviramad View Post
Hello,

I have the same problem and i try to follow ; where i can find the "Controls-setup" , i try to find it in the Options ---> controls and run search "Cockpit Displays & Illumination" or the "VTB Viewport ON/OFF" but i got null.

can you help me by be more specific?

thank you in advance
That's for the Mirage. Check Post #3.
Dehuman is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:24 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.