Shutdown - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-06-2019, 03:23 PM   #1
huppel
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 81
Default Shutdown

Hi,


I can't figure out how to place the throttle handle into the shutoff position. Whatever I click, although the uncage handle goes down, I cannot get the throttle into the backward position. I there a way to do this?
BTW can we please also have device binds for getting the throttle to the on and off position?


Best, Huppel
huppel is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 03:30 PM   #2
[GR] Ripcord
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by huppel View Post
Hi,


I can't figure out how to place the throttle handle into the shutoff position. Whatever I click, although the uncage handle goes down, I cannot get the throttle into the backward position. I there a way to do this?
BTW can we please also have device binds for getting the throttle to the on and off position?


Best, Huppel
There is a very small area around the throttle cage that you can click to cage it and shut off the engine. It's so small I can't describe it's location. We do have a video coming out about shutdown today or tomorrow. Then you can get a visual location of where it is.
[GR] Ripcord is online now   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 03:49 PM   #3
huppel
Junior Member
 
Join Date: Aug 2014
Posts: 81
Default

Thanks! Looking forward to the video
huppel is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 07:39 PM   #4
razo+r
Veteran
 
Join Date: Jul 2014
Posts: 6,082
Default

If you have the throttle in the idle position and you look at it, that spot is from your POV on one of the black switches on top of the throttle.
razo+r is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 08:16 PM   #5
Eldur
Senior Member
 
Eldur's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: On a fluffy cloud above Ponyville
Posts: 2,842
Default

When I'm in VR, the spot is literally at the antenna elevation rotary when the throttle is idle.
__________________
Eldur is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 10:58 PM   #6
witness_me
Member
 
Join Date: Dec 2019
Posts: 143
Default

there's an alternative if all you care about is being able to shut down for repairs etc: use the engine control toggle switch, there's no side-effects/problems by doing that
witness_me is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2019, 01:22 PM   #7
[GR] Ripcord
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 96
Default

Quote:
Originally Posted by huppel View Post
Hi,


I can't figure out how to place the throttle handle into the shutoff position. Whatever I click, although the uncage handle goes down, I cannot get the throttle into the backward position. I there a way to do this?
BTW can we please also have device binds for getting the throttle to the on and off position?


Best, Huppel

Here you go, This should help...

[GR] Ripcord is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:16 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.