Su-27: Can't fire missiles - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-06-2020, 10:43 PM   #1
Doc3908
Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 118
Default Su-27: Can't fire missiles

Hi everyone,
I'd appreciate some help: I few days ago I reinstalled DCS and all my modules. Ever since, when I go up in the Su-27, I can't fire any missiles without first pressing LeftAlt+W: The radar is on, so is the EOS. Well within range - 10km or less (even as little as -3-4km) - and the target it locked. Before the re-install, under similar conditions, the "ПР" (launch authority) symbols would appear and the missile can be fired by squeezing the trigger for a second or two. Now, none of the missiles will fire - not the R27ER, not the R27ET, not the R73. The "ПР" symbols never appear until I press LeftAlt+W - then I can fire. The gun, however, works just fine (even without pressing LeftAlt+W)...

Is this a bug? Is there some key that represents a safety switch that is somehow being turned on automatically now? What am I doing wrong?

Any suggestions are very much appreciated.
Doc
Doc3908 is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2020, 08:59 AM   #2
BlackPixxel
Member
 
BlackPixxel's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Posts: 355
Default

Are you locking friendly targets? You will not get launch permission when locking them with radar.
__________________
BlackPixxel is offline   Reply With Quote
Old 03-07-2020, 10:47 PM   #3
Doc3908
Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 118
Default

Quote:
Originally Posted by BlackPixxel View Post
Are you locking friendly targets? You will not get launch permission when locking them with radar.
Thanks, BlackPixxel, but it's not that - definitely bandit F-15s. I'll reinstall later today and see what happens.
Doc3908 is offline   Reply With Quote
Old 03-08-2020, 12:23 AM   #4
Doc3908
Member
 
Join Date: Jan 2020
Posts: 118
Default

Reinstalled the Su-27 (got a prompt today to "install Su-27 and F-15C" - don't know what that was all about...), and things seem back to normal now. Whatever it was seems to have resolved itself with the reinstallation. Thank you all for your help. Moderator, please feel free to close this thread.
Doc3908 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 06:22 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.