Super Bug - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-22-2020, 02:52 AM   #1
ironcross
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 59
Default Super Bug

Will the super bug for FSX work in DCS? It's a module. Whatever that means.
ironcross is offline   Reply With Quote
Old 02-22-2020, 03:24 AM   #2
speed-of-heat
Senior Member
 
speed-of-heat's Avatar
 
Join Date: Jan 2009
Location: UK
Posts: 1,943
Default

No. Modules are game/sim specific
__________________


SYSTEM SPECS: Hardware Intel Corei7-9700K @ 5.0 GHz, 32Gb RAM, EVGA 1080ti FTW 11Gb, Dell S2716DG, Thrustmaster Warthog + MFG Crosswinds V2, HP Reverb Pro SOFTWARE: Microsoft Windows 10 Pro x64, VoiceAttack & VIACOM PRO, TacView, CombatFlite

VR Stuff: My 2.5.5 DCS VR Settings, My 2.5.6. DCS VR Settings, Shaders MOD for VR My variant of Kegetys mod with clear water and also IC PASS for current beta & Stable
speed-of-heat is online now   Reply With Quote
Old 02-22-2020, 06:48 AM   #3
ironcross
Junior Member
 
Join Date: Dec 2013
Posts: 59
Default

Got it. thank's
ironcross is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 09:33 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.