WIP KC-135 MPRS - Page 7 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-04-2019, 11:21 PM   #61
Shadow_1stVFW
Member
 
Shadow_1stVFW's Avatar
 
Join Date: Jun 2015
Location: In my house
Posts: 756
Default

Quote:
Originally Posted by Firebird1955 View Post
Question concerning this. In our situation on MP Mission the host see's the two drogues out after the rejoin request as stated here. However, the clients seem to still show the older setup where the pre-contact command extends the drogue. Is that what everyone else see's?
I have seen this in MP as well.
__________________
Aurora R7 || i7K 8700K || 2TB 7200RPM SATA 6Gb/s || 2TB M.2 PCIe x4 SSD || GTX 1080 Ti with 11GB GDDR5X || Windows 10 Pro || 32GB Dual Channel DDR4 at 2667MHz || Virpil Warbird Base || Virpil T-50 Stick || Virpil MT-50 Throttle || Thrustmaster TPR Pedals || Oculus Rift
Shadow_1stVFW is offline   Reply With Quote
Old 03-11-2019, 07:27 AM   #62
viper2097
Member
 
viper2097's Avatar
 
Join Date: Jan 2019
Location: Austria - LOXZ
Posts: 344
Default

Yes, same here. Noticed it flying together with my buddy on my server.

Is this "drogue out" behavior related to Razbam or ED?
__________________
Steam user - Singleplayer & on GAW, TTI, Cold War, Just Dogfight, 99th & 104th server.
Aircrafts: TF-51, Su-25T, M2000C, Su-27, F/A-18C, F-14, Su-33, MiG-29, AV-8B, FW190 D-9, AJS-37, F-15C, A-10C, Mig-21bis
Maps: Caucasus, Persian Gulf, NTTR, Normandy, WWII Assets Pack
System: i7-4790K@4.5GHz, 32GB Ram, Strix 1080 8GB, M.2 SSD, Win10Pro, 27" 1080p curved S27D590
Equipment: TrackIR 5 w/ Trackclip Pro, TM T16000 HOTAS, TFRP pedals
viper2097 is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2019, 08:20 PM   #63
AJaromir
Member
 
AJaromir's Avatar
 
Join Date: Jul 2010
Posts: 215
Default

What I noticed and made me happy, is the much lower "miss" tolerance. You have to be really accurate to get the fuel. At the other aircrafts, the hose just "teleports" to position, but not here

Last edited by AJaromir; 03-16-2019 at 08:34 PM.
AJaromir is offline   Reply With Quote
Old 03-17-2019, 11:48 AM   #64
davidp57
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Metz, France
Posts: 285
Default

About the new "drogue out" behavior : I've only seen it in SP, never in MP.
Strange...
__________________
Zip - VEAF
davidp57 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2019, 04:51 PM   #65
davidp57
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Metz, France
Posts: 285
Default

I think I found out what happens here (about the new "drogue out* behavior).

Facts :
- our MP server is running on an account that has not bought the AV8B (obviously).
- when I connect to our server (Open Beta) I never see the new behavior
- when I play solo, I always see the new behavior
- when I host a server (Open Beta) I always see the new behavior
- on my server, clients who own the AV8B see the new behavior (like me)
- on my server, clients who do not own the AV8B do not see the new behavior (and it's not synched with what I see)

Maybe the client and the server need to have the Harrier module installed in order to serve and see the new KC135MPRS ; other see the "old" KC135MPRS that ED ships by default.

Does this mean that the new behavior was not pushed to the vanilla KC135MPRS but only to the one shipped with the Harrier module ?

DECOY ?
__________________
Zip - VEAF
davidp57 is offline   Reply With Quote
Old 03-18-2019, 09:19 PM   #66
jojo
Veteran
 
jojo's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: France
Posts: 3,114
Default

Maybe you’re right, but this is odd.

KC-130 was initially marketed as part of AV-8B package, but eventually released for everyone.
KC-135 MPRS has never been linked to the Harrier, but devil is in the details, maybe a bug somewhere.
__________________
Flickr gallery:
https://www.flickr.com/gp/71068385@N02/728Hbi
jojo is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2019, 03:42 PM   #67
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,400
Default

I doubt very much that this has anything to do with either the KC-130 or the KC-135MPRS as I see this with the IL-78M also. But I only see it in single player. When I host a mission on my server and join it with my gamer, the drogues remain retracted until I have called for pre-contact. I have the Harrier on my gamer but not on my server. This applies to the Hornet and the Tomcat as well.
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2019, 04:41 PM   #68
davidp57
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Metz, France
Posts: 285
Default

Nah, I tested on our server which had been restarted with me logged in, and I could not see the new behavior.
So, strike that, it was a wrong theory.

Still, I'd like to know what I need to do in order for our server to show the new behavior...
__________________
Zip - VEAF
davidp57 is offline   Reply With Quote
Old 03-19-2019, 06:40 PM   #69
AG-51_Razor
Senior Member
 
AG-51_Razor's Avatar
 
Join Date: Aug 2013
Location: Oregon
Posts: 1,400
Default

Regarding this "New Behavior", I assume that you are referring to both baskets, or all three in the case of the IL-78, are deployed. Nothing has changed in terms of which one will give you fuel. If you are alone, the only one that works is the left drogue. You still have to tell them that you are "Ready Pre-contact" before you can actually get hooked up.
__________________
AG-51_Razor is offline   Reply With Quote
Old 03-20-2019, 07:11 PM   #70
davidp57
Member
 
Join Date: Jul 2011
Location: Metz, France
Posts: 285
Default

Yes you're right, and yes I was only talking about the fact that the baskets are "predeployed" even before you state that you're ready for precontact
__________________
Zip - VEAF
davidp57 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 03:14 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.