Mk-108 30mm cannon not working in multiplayer - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-21-2019, 09:32 PM   #11
Flying-Kane
Member
 
Join Date: Oct 2010
Location: Germany, Saxony
Posts: 240
Default

Quote:
Originally Posted by DarkRaiderss View Post
Tried it out and it works. Thanks for the info Flying-Kane. Would have been nice if we got a heads up on that one from ED.
You are welcome.
Yeah sometimes the patchnotes miss something...

Quote:
Originally Posted by DarkRaiderss View Post
On the bright side it caused me to get better at using the MG 131s
__________________
Core i7-6700K | 32GB DDR4 RAM | GeForce GTX1080Ti | MSI Z170-A Pro | Creative X-Fi Titanium | Win 10 Pro 64bit | Track IR4 Pro | Thrustmaster Warthog | Saitek Rudder Pedals | Oculus Rift
Flying-Kane is offline   Reply With Quote
Old 07-22-2019, 09:44 AM   #12
JG13~Wulf
Member
 
Join Date: May 2015
Location: Belgium
Posts: 161
Default

ED Dev are pure genuis to add this without notified any one !
I'll try this this evening. Thanks for the info !
__________________
JG13~Wulf is offline   Reply With Quote
Old 07-25-2019, 07:24 AM   #13
grafspee
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 931
Default

Quote:
Originally Posted by JG13~Wulf View Post
ED Dev are pure genuis to add this without notified any one !
I'll try this this evening. Thanks for the info !
similar situation when small FM adjustmens are made, you jump in plane it feels quite difrent, so you asking on the forum, ED answer no no it alwayes be like that
grafspee is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:32 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.