Bugs, Known issues & Updates - Page 11 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 08-16-2017, 06:42 AM   #101
Simicro
Member
 
Simicro's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: France
Posts: 530
Default

Attention: spoiler

Hi Greg,

Another one. Mission #13 (Bodyguard).

It seems that the trigger does not work very well.

0) As instructed I shoot around the escaping truck to make it stop
1) Indeed it goes off the road and stops (screenshot #1)
2) But the trigger does not activate and mission status still says "***Stop enemy suspect truck***" (screenshot #2)
3) I take off and land again and Major says "Keep keep shooting Captain until he stops the car" but the car is already stopped as we saw previously (screenshot #3)
4) Still landed I shoot on the truck
5) Now the trigger detects that the truck is stopped and I am instructed to land... but I already landed (screenshot #4)
6) A little bit later the suspect is arrested (screenshot #5)
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	Screen_1.jpg
Views:	192
Size:	415.2 KB
ID:	167612   Click image for larger version

Name:	Screen_2.jpg
Views:	170
Size:	494.3 KB
ID:	167613   Click image for larger version

Name:	Screen_3.jpg
Views:	181
Size:	354.5 KB
ID:	167614  

Click image for larger version

Name:	Screen_4.jpg
Views:	189
Size:	327.0 KB
ID:	167615   Click image for larger version

Name:	Screen_5.jpg
Views:	92
Size:	317.8 KB
ID:	167616  
__________________
- Tony -

. My Reviews: Oilfield Campaign l Argo Campaign l My Mission: Huey Ramp Start Voice-Over New!
. Microsoft Force Feedback 2 base modded with a CH Fighterstick - VKB Sim T-Rudder Mk.IV Pedals
. Intel i5 4670K @4.3 GHz - 16 Gb DDR3 - MSI GTX 1080 - ASUS PG278QR 27" 2K @165 Hz G-Sync

Last edited by Simicro; 08-16-2017 at 06:45 AM.
Simicro is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2017, 06:13 PM   #102
gregzagk
3rd Party Campaign Creator
 
gregzagk's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: Germany
Posts: 1,234
Default

Thank you. Is this on 1.5.7?

Greg
gregzagk is offline   Reply With Quote
Old 08-16-2017, 06:42 PM   #103
Simicro
Member
 
Simicro's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: France
Posts: 530
Default

I initially updated to 1.5.7 but reverted to 1.5.6 with DCS updater before starting to play Argo.

However I don't remember when I installed Argo: before or after my reverting to 1.5.6 If you need that information I can check more precisely.
__________________
- Tony -

. My Reviews: Oilfield Campaign l Argo Campaign l My Mission: Huey Ramp Start Voice-Over New!
. Microsoft Force Feedback 2 base modded with a CH Fighterstick - VKB Sim T-Rudder Mk.IV Pedals
. Intel i5 4670K @4.3 GHz - 16 Gb DDR3 - MSI GTX 1080 - ASUS PG278QR 27" 2K @165 Hz G-Sync
Simicro is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2017, 01:56 PM   #104
Mango
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 390
Default

[Deleted]

Last edited by Mango; 11-01-2017 at 07:09 PM.
Mango is offline   Reply With Quote
Old 10-31-2017, 06:33 PM   #105
Simicro
Member
 
Simicro's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: France
Posts: 530
Default

You should have created a separate thread as this it not a bug.

As I recall the storage tanks are down of a hill and you have to land on the roof of the house higher on that same hill.
__________________
- Tony -

. My Reviews: Oilfield Campaign l Argo Campaign l My Mission: Huey Ramp Start Voice-Over New!
. Microsoft Force Feedback 2 base modded with a CH Fighterstick - VKB Sim T-Rudder Mk.IV Pedals
. Intel i5 4670K @4.3 GHz - 16 Gb DDR3 - MSI GTX 1080 - ASUS PG278QR 27" 2K @165 Hz G-Sync
Simicro is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2017, 07:11 PM   #106
Mango
Member
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 390
Default

Agreed, not the best place.

Anyway I managed to finish and the foggy sunset setting in this mission was simply awe inspiring. What a fantastic campaign!
Mango is offline   Reply With Quote
Old 11-19-2017, 06:05 PM   #107
Ralphk
Member
 
Ralphk's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Beirut, Lebanon
Posts: 176
Default

Mission 3 - Cargo won't hook while landed and even while hovering above it... please need a quick fix... i am loving the campaign so far and i would like to complete it...
Ralphk is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2017, 06:08 PM   #108
Ralphk
Member
 
Ralphk's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Beirut, Lebanon
Posts: 176
Default

2 new bugs, in the briefing section i cant see the pics and maps... and while in the air i can't access the radio, for example if i want to call in the cargo i have to land to activate the radio menu with the TAB function otherwise while in the air it wont open.
Ralphk is offline   Reply With Quote
Old 12-07-2017, 08:59 AM   #109
Shadow KT
Senior Member
 
Shadow KT's Avatar
 
Join Date: Feb 2013
Location: Sofia, Bulgaria
Posts: 1,260
Default

Quote:
Originally Posted by Ralphk View Post
2 new bugs, in the briefing section i cant see the pics and maps... and while in the air i can't access the radio, for example if i want to call in the cargo i have to land to activate the radio menu with the TAB function otherwise while in the air it wont open.
You cannot use the interphone when in the air (or the auto menu ""), you have to use the Microphone button.
__________________
'Shadow'

Everybody gotta be offended and take it personally now-a-days
Shadow KT is offline   Reply With Quote
Old 12-09-2017, 01:13 PM   #110
Ralphk
Member
 
Ralphk's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Location: Beirut, Lebanon
Posts: 176
Default

how do i do that?
Ralphk is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 02:46 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.