Gazelle airobatic smoke - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-29-2018, 07:21 PM   #1
sloot_FX
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Bavaria
Posts: 15
Default Gazelle airobatic smoke

Hi there,
i did see on youtube you can have aerobatic smoke for the Gazelle in DCS.

how can you set it up (in mission editor ?) and how to activate in cockpit ?
heeelp please

thanks a lot
sloot_FX is offline   Reply With Quote
Old 04-30-2018, 10:54 AM   #2
Hawkeye60
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: USA Ma.
Posts: 1,375
Default

You could add the code to the pylon and try it...........
__________________
"Yeah, and though I work in the valley of Death, I will fear no Evil. For where there is one, there is always three. I preparest my aircraft to receive the Iron that will be delivered in the presence of my enemies. Thy ALCM and JDAM they comfort me. Power was given unto the aircrew to make peace upon the world by way of the sword. And when the call went out, Behold the "Sword of Stealth". And his name was Death. And Hell followed him. For the day of wrath has come and no mercy shall be given."
Hawkeye60 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 03:46 PM   #3
sloot_FX
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Bavaria
Posts: 15
Default

Thanks for your replies guys ,

your probably right, seem to be a weaponmod: this is the video

https://www.youtube.com/watch?v=gDgmf6smmko

i never did smoke on any other plane or heli, so i dont have a glue.. which code from where and where to add it ?

thanks a lot !
sloot_FX is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 04:41 PM   #4
Dingo_Bob
Member
 
Dingo_Bob's Avatar
 
Join Date: Nov 2014
Posts: 379
Default

I think it's part of Hook's extended weapons mod https://forums.eagle.ru/showpost.php...32&postcount=1

not sure if it'll still work but worth a look
__________________

Modules are like Pokemon you gotta catch 'em all
AMD FX8350 @ 4.2GHz, G-Skills 16Gb RAM @ 2133Mhz, MSI GTX1080Ti, TM Warthog (20cm extension by Sahaj), MFG Crosswind Pedals, Oculus Rift, Track Ir5
Dingo_Bob is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 05:50 PM   #5
Hawkeye60
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: USA Ma.
Posts: 1,375
Default

Hooks Mod is broken..........

Has anyone tried upuaut's Gazelle mod?

https://forums.eagle.ru/showthread.p...light=hospital

Scroll down a bit.........

You will need to do two installs,
One for the saved games folder, and,
One for the DCS main folder.
It will not work as is.

It will also remove the mini gun version..........

So I added the weapon code to the stock lua.

Have a try and see if it works!

Please note, the weapons and smoke only appear on the "M" variant.

I have not tested this yet.
Have run out of time today,
So please let us know!

Use the lua below in place of the one in the mod.
Be sure to separate the mod into two folders!

Hope this works!
Attached Files
File Type: lua SA342.lua (59.5 KB, 103 views)
__________________
"Yeah, and though I work in the valley of Death, I will fear no Evil. For where there is one, there is always three. I preparest my aircraft to receive the Iron that will be delivered in the presence of my enemies. Thy ALCM and JDAM they comfort me. Power was given unto the aircrew to make peace upon the world by way of the sword. And when the call went out, Behold the "Sword of Stealth". And his name was Death. And Hell followed him. For the day of wrath has come and no mercy shall be given."
Hawkeye60 is offline   Reply With Quote
Old 05-01-2018, 09:19 PM   #6
sloot_FX
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Bavaria
Posts: 15
Default

Thanks a lot !!!
The upuaut SA342M Weapon Mod: (MilanER, Maljutka, Hellfire, Smoke) mod seems promising.
unfortunately i did not make it run...

maybe i have to wait for an update from upuaut.

Just to know how it should work: In the missioneditor i place a Gazelle M,
then , in the section where you select weapons, (where is normally hot3 missiles only)
i should be able to select smoke. Later on in Gazelle itself just aktivate missiles, press fire>>>done
right ?

Last edited by sloot_FX; 05-01-2018 at 10:16 PM.
sloot_FX is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2018, 04:20 PM   #7
Hawkeye60
Senior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: USA Ma.
Posts: 1,375
Default

I have not had time to test this yet.

If memory has not failed, (a iffy proposition at this age!)
The smoke pods are considered "missiles"
If so, they should work unless the core code has changed........

Try the other weapons.

Do they work?
__________________
"Yeah, and though I work in the valley of Death, I will fear no Evil. For where there is one, there is always three. I preparest my aircraft to receive the Iron that will be delivered in the presence of my enemies. Thy ALCM and JDAM they comfort me. Power was given unto the aircrew to make peace upon the world by way of the sword. And when the call went out, Behold the "Sword of Stealth". And his name was Death. And Hell followed him. For the day of wrath has come and no mercy shall be given."
Hawkeye60 is offline   Reply With Quote
Old 05-02-2018, 09:02 PM   #8
sloot_FX
Junior Member
 
Join Date: Feb 2016
Location: Bavaria
Posts: 15
Default

thanks Hawkeye !
didn't work, a can't see other weapons.

I now wrote a question post regarding it in upuauts thread

https://forums.eagle.ru/showthread.p...light=hospital

so others there may see the solve for the problem on the page of the mod itself.
if happens to be solved i will post a link in this threat.
thanks again !

Last edited by sloot_FX; 05-17-2018 at 02:33 PM.
sloot_FX is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
aerobatic, gazelle, smoke

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:32 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.