[UH-1H] Forestry Operations - Page 9 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-09-2017, 10:37 PM   #81
Frusheen
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 732
Reputation power: 6
Frusheen will become famous soon enoughFrusheen will become famous soon enough
Default

Eight Ball,

Really enjoying your missions but recently the framerate has tanked in VR when using the forestry mission or civil operations template in 2.0! I have gone from a steady 45fps (ASW) in vanilla 2.0 to 10 fps when I load the forestry mission. I have checked my GPU and CPU load and notice in vanilla 2.0 my GPU is loaded to >80% but when I use one of your missions the load on the GPU drops to ~50%. Very strange! Any idea which asset could be causing this?

I removed all but the hospitals from the template mission and I am back up to 45fps again but the forestry mission is now unusable in VR.
__________________
__________________________________________________
Win 10 64bit | i7 7700k delid @ 5.1gHz | 32Gb 3466mhz TridentZ memory | Asus ROG Apex motherboard | Asus ROG Strix 1080Ti overclocked

Komodosim Cyclic | C-tek anti torque pedals and collective | Oculus Rift CV1 | KW-908 Jetseat | Buttkicker with Simshaker for DCS World

RiftFlyer VR G-Seat project: http://forums.eagle.ru/showthread.ph...51#post2733051
Frusheen is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 10:50 PM   #82
DSPALLASVI
Member
 
Join Date: Sep 2013
Location: US Virgin Islands
Posts: 191
Reputation power: 4
DSPALLASVI will become famous soon enoughDSPALLASVI will become famous soon enough
Default

Tried it myself, but am missing the water drop...

https://www.youtube.com/watch?v=Dg8Oi1dQTh8
__________________
Spoiler:
ASUS Sabertooth X79 TUF Motherboard / Intel Core i7-3930K Unlocked Processor Six Core / Corsair CMP32GX3M4X1600C10 Dominator Memory Kit - 32GB (4x 8GB) / OCZ Solid 3 480GB Solid State Drive / EVGA GeForce GTX 670 FTW+ / Corsair CW-9060002-WW Hydro H70 CORE CPU Cooler / Seagate ST1000DM003 1TB Hard Drive / BenQ XL2420TX 24" Widescreen LED Gaming Monitor - 1920 x 1080 / Windows 7 Ultimate Edition, 64-bit / C-Tek 12-bit: Foot Pedals - Robinson Cyclic - 5-button-hat cyclic - Collective / TrackIR-5
DSPALLASVI is offline   Reply With Quote
Old 03-09-2017, 11:11 PM   #83
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,243
Reputation power: 51
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Quote:
Originally Posted by Frusheen View Post
Eight Ball,

Really enjoying your missions but recently the framerate has tanked in VR when using the forestry mission or civil operations template in 2.0! I have gone from a steady 45fps (ASW) in vanilla 2.0 to 10 fps when I load the forestry mission. I have checked my GPU and CPU load and notice in vanilla 2.0 my GPU is loaded to >80% but when I use one of your missions the load on the GPU drops to ~50%. Very strange! Any idea which asset could be causing this?

I removed all but the hospitals from the template mission and I am back up to 45fps again but the forestry mission is now unusable in VR.
Yeah, I've noticed that too the other day. I'm not in VR tho.
But when playing with my template I experienced constant stutters.
Thanks for the feedback, now I know it's not only on my hand. I'll try to find out what is the cause.
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 01:31 PM   #84
Frusheen
Member
 
Join Date: May 2013
Posts: 732
Reputation power: 6
Frusheen will become famous soon enoughFrusheen will become famous soon enough
Default

Found the issue in VR. It's clouds. I set the weather to summer, clear skies no wind instead of default weather and frame rates shot up again.
__________________
__________________________________________________
Win 10 64bit | i7 7700k delid @ 5.1gHz | 32Gb 3466mhz TridentZ memory | Asus ROG Apex motherboard | Asus ROG Strix 1080Ti overclocked

Komodosim Cyclic | C-tek anti torque pedals and collective | Oculus Rift CV1 | KW-908 Jetseat | Buttkicker with Simshaker for DCS World

RiftFlyer VR G-Seat project: http://forums.eagle.ru/showthread.ph...51#post2733051
Frusheen is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 01:42 PM   #85
RyboPops
Member
 
RyboPops's Avatar
 
Join Date: Oct 2016
Location: Denver, CO
Posts: 223
Reputation power: 1
RyboPops will become famous soon enoughRyboPops will become famous soon enoughRyboPops will become famous soon enough
Default

Yea clouds are super broken in 2.0 right now. Best not to use them in Nevada for a while.
__________________
We get it up faster, keep it up longer, and shoot comm all over the world!

USAF 460th SCS
RyboPops is offline   Reply With Quote
Old 03-10-2017, 04:34 PM   #86
Eight Ball
Senior Member
 
Eight Ball's Avatar
 
Join Date: Feb 2011
Location: Bubbelgium
Posts: 1,243
Reputation power: 51
Eight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to beholdEight Ball is a splendid one to behold
Default

Indeed, clouds were the culprit.
Thanks guys
__________________
■■■■■ Civilian Oriented Gameplay In DCS World ■■■■■
Dumb bombs require smart pilotsDCS Pictures
Eight Ball is offline   Reply With Quote
Old 04-25-2017, 02:37 AM   #87
PhaseShift
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Reputation power: 0
PhaseShift is on a distinguished road
Default

Hi,

I'm so excited to play this mission, but I'm having some trouble getting it going.
I can get the helipad to show up in the drop area, but no logs, and no cargo option in the radio menu.

If I can see the helipad, do I have the cargo, hospital, etc mod installed correctly?

I've been through the thread here and tried the various things, but still can't seem to to get any of the cargo camera, radio menu, or the cargo to work.

Thanks for any leads to info if you can provide.
PhaseShift is offline   Reply With Quote
Old 04-26-2017, 12:16 PM   #88
jef32
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 173
Reputation power: 2
jef32 is on a distinguished road
Default What about Green War

Hi

Some days ago, i've posted a long post about green war but Eightball, i suppose that MacadamCow and you are the same and only person.

It seems that you havn't read what i've posted, so, in this message i will copy-paste what i've wrote some days ago, since you seem to read more often this topic. The fact is that since the big update of NTTR with great airport enhancement and some montainous correction, the green war mission do not run properly but i've found other problems.

That's what i've wrote some days ago:


"""Hi from France
I respawn this old post. Since the big update of NTTR some months ago, many parts of the protester camp are hidden under the ground or partially askew on the canyon side.

So i've edited the mission for myself to correct that.

But id' must correct other problems: The security team is not available in F7 menu, just the other infantry group is available. However i've verified that "transportable" is enabled and the waypoint one of the security team group is set as "embark for transport" in the advanced task menu.

You've nammed "infantry protester camp explosive" the group of soldiers running on the beach just beside the dam where is the blue car which you must land just beside. So after, in the trigger manager, you want that this same group discovers the explosive in the protesters camp. I don't see how they can discover the explosives since this isn't them you must embarking towards the protester camp. Perhaps they are very very good swimmers and climbers to go to the protesters camp.

After embarking soldiers at the security checkpoint, you ask to verify the construction site. When you're hovering above the construction site, you say that player can drop the cargo anywhere on the construction site. But which cargo are you talking about ?

I know, it's famous all around the world that us, french people, are not very familiar with foreign language but i've never read at this point of the mission, that the player must hook a cargo to drop it on the construction site.

After we go on the protester camp. The group "infantry protester camp explosive" must find the explosives. But remember, they're still running near the blue car, just on the beach under
Hoover dam.

For working properly:
-I've renamed the group of soldiers runnning on the beach near Hoover Dam
-At the security checkpoint, i'm embarking the only group available for embarking in the F7 menu
-After landing at the protesters camp, i disembark the group i've embarked before. On the marker 4 switching on "true" you've created, i've enabled a new group called "infantry protester camp explosive" just at the same place ( not visible before being activated). In the same way, i disable the group i've just disembarking . Don't forget to correct altitude in the trigger, after the NTTR update, to make marker 4 true. I've chosen, for marker 4 on true, to land the Huey ( Vz=0, Vi=0, altitude below 800 ft at the point i've placed protesters camp) and, of course, in a land zone i've created around the protesters camp.
-In this way, they find the explosives and send the message about explosives.

After i've hooked the explosives, i've not really understood: Must i transport the explosives on the blue car beach near Hoover dam ( a wooden pallet full of explosives hooked under an helicopter, is it really safe near a big dam ?) or must i transport explosives towards Boulder city airport ?

Thanks

I edit this post to add something i've forgotten to say previously: Since ED has updated NTTR, the airport of Boulder became more complete than before. So, of course, i've erased all objects and the heliport you'd put at Boulder City Airport on previous version of NTTR, to make it credible.""""
__________________
CPU: I7-6700K 4Ghz, GC: nVidia GeForce Titan X Gigabytes, 16 Go DDR4, Motherboard: Gigabytes Z170X-Gaming 3. OS: W7-64 Sp1, 3 HD Samsung SSD 850 Pro 1TB + 1 Samsung SSD EVO 500 Gb. Oculus Rift CV1
jef32 is offline   Reply With Quote
Old 05-05-2017, 08:37 PM   #89
PhaseShift
Junior Member
 
Join Date: Jun 2014
Posts: 2
Reputation power: 0
PhaseShift is on a distinguished road
Default

Is this about a different mission?
PhaseShift is offline   Reply With Quote
Old 05-06-2017, 11:54 AM   #90
jef32
Member
 
Join Date: Oct 2015
Posts: 173
Reputation power: 2
jef32 is on a distinguished road
Default

yes it's a different mission but made by the same author

It doesn't work anymore if you don't make changes i've made after downloading. Search "greenwar" in user files
__________________
CPU: I7-6700K 4Ghz, GC: nVidia GeForce Titan X Gigabytes, 16 Go DDR4, Motherboard: Gigabytes Z170X-Gaming 3. OS: W7-64 Sp1, 3 HD Samsung SSD 850 Pro 1TB + 1 Samsung SSD EVO 500 Gb. Oculus Rift CV1
jef32 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 11:07 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2017, Jelsoft Enterprises Ltd.