MB-339A/PAN by Frecce Tricolori Virtuali (NEW VERSION) - Page 10 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-27-2019, 05:06 PM   #91
6S.Duke
Member
 
6S.Duke's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Turin
Posts: 572
Default

.
__________________
MB339 EFM Coder - Frecce Tricolori Virtuali

MY YOUTUBE CHANNEL

Giuseppe "Duke" Didiano - Per gli amici Duck

Last edited by 6S.Duke; 07-27-2019 at 05:20 PM.
6S.Duke is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 05:07 PM   #92
6S.Duke
Member
 
6S.Duke's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Turin
Posts: 572
Default

Quote:
Originally Posted by Xtan View Post
This is definitely a great MOD. Thank you for giving us such a good experience! But there are a few bugs I need to report:

1. There will be more lift when the canopy is opened.

2. When the canopy handle is clicked during animation, the handle will be deadlocked.

3. When passing some taxiway positions, tail bounce will occur, which will cause an explosion in severe cases.

4. AI's navigation lights are much brighter than the flyable aircraft.

5. The taxi light switch needs to be mapped to RALT+L.

6. The mapping of gear down/up needs to work.

Thank you again for your outstanding work!
Thanks, I've taken note.

Could you please clarify the point 1?
__________________
MB339 EFM Coder - Frecce Tricolori Virtuali

MY YOUTUBE CHANNEL

Giuseppe "Duke" Didiano - Per gli amici Duck
6S.Duke is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 06:34 PM   #93
Finbarr996
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Location: London
Posts: 19
Default

Quote:
Originally Posted by Automan View Post
Hello, those errors will not crash DCS: they are caused due to our mod (like every mod with custom cockpit, i.e. A-4E) doesn't carry an ILV file along the edm model of the cockpit. The ILV files are a "shot" of precomputed illumination effects and speedup the loading of the model: infact if you load model viewer any official ED or 3rd party cockpit, the model will load instantly showing the text "ILV precomputed", while with mods the cockpit loading is a lot slower and you will see "ILV draft bounce xx%" with percent incrementing really slow during loading.
Try to attach here your full dcs.log (only this file, in zipped form using the CLIP button), and we may see what really is causing DCS to crash
Hello,
Thank you for your reply - that was very helpful.

By 'switching off' some other mods in the installed modules page (F22, DC3 and A4) everything is now working correctly. I'm not sure what is causing the crash, but it seems like there is a conflict between the mods somewhere.

Anyway - all working now, so no problem!
Thank you again for your help and for making such a wonderful module - it's great fun to fly!

kind regards,
Fin.
Finbarr996 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 06:47 PM   #94
LCO489
Junior Member
 
LCO489's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 18
Default Not working for me

Hi, i installed the mod but it keep loading as to AI only. Attached the log. If you could please check it. Got a look at previous post but didnt manage to solve it.



Thanks
Attached Files
File Type: zip dcs.zip (13.6 KB, 6 views)

Last edited by LCO489; 07-27-2019 at 06:51 PM. Reason: file not loading
LCO489 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 07:27 PM   #95
Automan
Senior Member
 
Automan's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Italy
Posts: 1,219
Default

Quote:
Originally Posted by LCO489 View Post
Hi, i installed the mod but it keep loading as to AI only. Attached the log. If you could please check it. Got a look at previous post but didnt manage to solve it.



Thanks
Hi, the problem is the Saved Games folder location in your disk: the à of Usuàrios is recognized as special character and will prevent the loading of DLL.

2019-07-27 18:19:51.526 ERROR EDCORE: LoadLibrary failed for D:\Usuários\Luciano\Saved Games\DCS\Mods/aircraft/MB-339PAN/bin/MB339.dll: (126) Não foi possível encontrar o módulo especificado.

2019-07-27 18:19:51.526 ERROR SECURITYCONTROL: Failed to load D:\Usuários\Luciano\Saved Games\DCS\Mods/aircraft/MB-339PAN/bin/MB339.dll: (126) Não foi possível encontrar o módulo especificado.

You can fix this moving the Saved Games in the root of the disk D for example.
To do this, right click on your Saved Games folder, Select LOCATION tab (should be localização in portuguese), in text box change D:\Usuários\Luciano\Saved Games to D:\Saved Games, click Apply
__________________

ACER Predator Orion 9000: Windows 10 Home | Intel i9-7900X | 8x16GB Crucial Ballistix Sport@2666Mhz | Sapphire GTX1080TI | Intel 600P 256GB | Sandisk Extreme Pro 480GB | Seagate Firecuda 2TB
ACER Predator XB281HK: 28" TN G-SYNC 4K@60hz
ThrustMaster Warthog Hotas, TFRP, MFD Cougar Pack, TrackIR 5

Last edited by Automan; 07-27-2019 at 07:29 PM.
Automan is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 08:03 PM   #96
LCO489
Junior Member
 
LCO489's Avatar
 
Join Date: May 2019
Posts: 18
Default

Quote:
Originally Posted by Automan View Post
Hi, the problem is the Saved Games folder location in your disk: the à of Usuàrios is recognized as special character and will prevent the loading of DLL.

2019-07-27 18:19:51.526 ERROR EDCORE: LoadLibrary failed for D:\Usuários\Luciano\Saved Games\DCS\Mods/aircraft/MB-339PAN/bin/MB339.dll: (126) Não foi possível encontrar o módulo especificado.

2019-07-27 18:19:51.526 ERROR SECURITYCONTROL: Failed to load D:\Usuários\Luciano\Saved Games\DCS\Mods/aircraft/MB-339PAN/bin/MB339.dll: (126) Não foi possível encontrar o módulo especificado.

You can fix this moving the Saved Games in the root of the disk D for example.
To do this, right click on your Saved Games folder, Select LOCATION tab (should be localização in portuguese), in text box change D:\Usuários\Luciano\Saved Games to D:\Saved Games, click Apply



Ok. That name Usuários (Users) from Windows in Portuguese. Will that change be automatically recognized by the game? Can it be reversed later?



Could we have another way to fix it so everyone using Windows in Portuguese wouldnt need to change the path?



Thank you for the quick reply and for your efforts with the game community.
LCO489 is offline   Reply With Quote
Old 07-27-2019, 08:13 PM   #97
Automan
Senior Member
 
Automan's Avatar
 
Join Date: Oct 2006
Location: Italy
Posts: 1,219
Default

Quote:
Originally Posted by LCO489 View Post
Ok. That name Usuários (Users) from Windows in Portuguese. Will that change be automatically recognized by the game? Can it be reversed later?



Could we have another way to fix it so everyone using Windows in Portuguese wouldnt need to change the path?



Thank you for the quick reply and for your efforts with the game community.
Yes, the Saved Games folder is a special folder retrieved in Windows Registry: moving location will automatically move the files inside and will write the new key of the location in the Registry, so that every game (not only DCS) in search of the Saved Games folder is able to find it.
Obviously this operation can be reversed.

Sadly we are not able to find the cause of this behaviour, most probably Eagle Dynamics don't even think that some modders were able to put an EFM mod in Saved Games folder: the loading problem is not only for portuguese, but even cyrillic and maybe greek can be a problem too.
So the only walkaround that came in mind to fix this is to change Saved Games location.
__________________

ACER Predator Orion 9000: Windows 10 Home | Intel i9-7900X | 8x16GB Crucial Ballistix Sport@2666Mhz | Sapphire GTX1080TI | Intel 600P 256GB | Sandisk Extreme Pro 480GB | Seagate Firecuda 2TB
ACER Predator XB281HK: 28" TN G-SYNC 4K@60hz
ThrustMaster Warthog Hotas, TFRP, MFD Cougar Pack, TrackIR 5
Automan is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2019, 07:59 AM   #98
refikoglumd
Junior Member
 
Join Date: Aug 2018
Posts: 1
Default

Hi,

First I want to thank the team for this terrific mod. I just have one question : how do I activate smoke?

I've done everything according to the instructions. First i loaded the smoke for the rearm screen. Then when airborn, I switch on the master arm, then the smoke arm, then only color/white smoke switch, but I couldn't get to release any smoke.

Im using DCS steam version open beta, but during installation I chose the stable version because for reason the installer couldn't detect the game folder if I choose open beta. Could that be part of the problem? Thanks.
refikoglumd is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2019, 08:15 AM   #99
6S.Duke
Member
 
6S.Duke's Avatar
 
Join Date: Apr 2012
Location: Turin
Posts: 572
Default

Quote:
Originally Posted by refikoglumd View Post
Hi,

First I want to thank the team for this terrific mod. I just have one question : how do I activate smoke?

I've done everything according to the instructions. First i loaded the smoke for the rearm screen. Then when airborn, I switch on the master arm, then the smoke arm, then only color/white smoke switch, but I couldn't get to release any smoke.

Im using DCS steam version open beta, but during installation I chose the stable version because for reason the installer couldn't detect the game folder if I choose open beta. Could that be part of the problem? Thanks.
Hi and thank you!
Once you have activated all switches on the smoke panel, you have to use the smoke commands located on the hotas (go in "Adjust controls" menu and find the commands white smoke and color smoke and assign the buttons you prefer). This finally activates the smokes.
For more details consult the manual under the section "MB339 PAN version"

Frecce Tricolori Virtuali - EFM coder
__________________
MB339 EFM Coder - Frecce Tricolori Virtuali

MY YOUTUBE CHANNEL

Giuseppe "Duke" Didiano - Per gli amici Duck
6S.Duke is offline   Reply With Quote
Old 07-28-2019, 08:37 AM   #100
napocapo69
Junior Member
 
Join Date: Jul 2019
Posts: 2
Default

Impressive work!
napocapo69 is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:53 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.