Server Directory - Page 3 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 07-30-2011, 09:41 PM   #21
PoleCat
Senior Member
 
PoleCat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,688
Default

Quote:
Originally Posted by MagnumHB View Post
Thanks for this. I just played my personal longest sortie on the server, even though I was usually the only one around. Looks good so far, hopefully it will continue getting more traffic in the future.
Congratulations on your longest sortie! Glad you enjoyed it and thanks for flying on our server. The server has only been live for less than 24 hours. Hopefully it will become busy fairly quickly. The pings are low and the connect is stable so far.

Out
__________________
http://www.104thphoenix.com/

Last edited by PoleCat; 07-30-2011 at 09:43 PM.
PoleCat is offline   Reply With Quote
Old 08-04-2011, 06:42 PM   #22
Tyger
Senior Member
 
Tyger's Avatar
 
Join Date: Sep 2009
Location: Nottingham
Posts: 1,574
Default

Quote:
Originally Posted by Mustang View Post
The 104th DCS A-10C server is still up and running, but for the time being if you want to fly on there you may have to connect via direct IP (a small problem with the master server list and our server is being investigated)

75.67.253.246:10308
Nothing will come of the investigation Mustang, I assure you. This is a Master Server listing problem, not your server. You are among many whose server drops out for no reason quite frequently. Fact is, master server list does not work as it should, and never has done! We tried to investigate many different avenues when i was testing, but damn, couldn't find the fault.

'T'
__________________
i7 7700K @4.9Ghz, EVGA GTX 1080 FTW, 32GB of DDR4, Samsung 960 M2 x 2 & Samsung Evo SSDs, X52Pro, CH Pedals, Triple screen setup - 6400x1440, Oculus Rift & Tobii 4C, running on Win 10 Pro, Fanatec CSL Elite and V3 pedals

Need a break from flying? - search for 'PT Racing' on YouTube.
https://www.youtube.com/channel/UCXx...XYsk44K0CdGZFQ

Last edited by Tyger; 08-04-2011 at 06:45 PM.
Tyger is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2011, 01:08 AM   #23
PoleCat
Senior Member
 
PoleCat's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Posts: 2,688
Default

Thanks for the info Tyger!

Out
__________________
http://www.104thphoenix.com/
PoleCat is offline   Reply With Quote
Old 09-28-2011, 04:48 PM   #24
cs_280zx
Junior Member
 
Join Date: Sep 2011
Location: australia
Posts: 20
Default

if anyone is gmt +10 (australia) etc.
i have a TS3 server running and blackshark if anyone is willing to sim.
preferably coop, but h2h is fine too.

cheers
cs_280zx is offline   Reply With Quote
Old 12-24-2011, 04:13 PM   #25
_Heater_
Senior Member
 
_Heater_'s Avatar
 
Join Date: Mar 2011
Location: Milan,Italy
Posts: 2,956
Send a message via MSN to _Heater_
Default

Fighter Combat Simulations Dedicated A-10C/Ka-50 Server



Dedicated Server IP: 62.149.192.30

TeamSpeak 3 IP: 62.149.192.30
Password TS3: warthog
Server Rules

Our home: http://www.fightercombatsims.net
Admin:
heater@fightercombatsims.net


Please note;
Server offline during Team flights from Monday to Friday evenings at 20.45 (GTM +1)
__________________
Simulatori: DCS A-10C Warthog - DCS F/A-18C Hornet - VRS F/A-18E - Falcon BMS
HOTAS: TM Warthog -
I see a rainbow rising, look there, on the horizon...
Tally: I see the degenerate commie who wants to ruin our day.
www.amvi.it

Last edited by _Heater_; 02-27-2012 at 07:47 PM.
_Heater_ is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2012, 08:10 PM   #26
jossie
Junior Member
 
Join Date: Feb 2012
Posts: 2
Default

Quote:
Originally Posted by FCS_Heater View Post
Fighter Combat Simulations Dedicated A-10C/Ka-50 Server



Dedicated Server IP: 62.149.192.30

TeamSpeak 3 IP: 62.149.192.30
Password TS3: j3yEofr6Hj
Server Rules

Our home: http://www.fightercombatsims.net
Admin:
heater@fightercombatsims.net


Please note;
Server offline during Team flights from Monday to Friday evenings at 20.45 (GTM +1)

can you tell me

how did you get you Dedicated Server running

we are trying to find a way to get or server of the ground

best regarts

jos

teamspeak:
ts3.digitalthemepark.com
jossie is offline   Reply With Quote
Old 04-21-2012, 12:05 PM   #27
HiJack
Veteran
 
HiJack's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Norway
Posts: 6,996
Default HiJack's casa

My dedicated DCS A-10C server keeps disapearing from master server list but is always on IP:

46.9.204.43:20308

Server located in Oslo, Norway. Add the server to your favorites!

Play fair and clean as the server banns players not behaving. Bans can be lifted if accedential kill.

TS3 server on same IP with default port (9987) and password norway

(HJ)
__________________
Windows 7 64 bit FTW!
My DCS Tools:
Quick Airfield information , Better trim with the X52 Pro , Tacview Glideslopes

Spoiler:

ASUS Z97-PRO, Socket-1150
Intel® Core i7-4770K Processor overclocked to @ 4.20 GHz
32GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133MHz CL9 4x8GB
Sapphire Radeon TRI-X R9 390X 8GB "OC"
Samsung SSD 850PRO 1TB SSD
WD 2TB Black 3,5", SATA64MB Cache, Dual Processor, 7200RPM
Windows 7 64-bit
Philips 40" 4K LED BDM4065UC, ASUS 27” and Dell 24” screens

Last edited by HiJack; 09-09-2012 at 11:40 AM.
HiJack is offline   Reply With Quote
Old 06-27-2012, 09:40 PM   #28
Mazinger
Member
 
Mazinger's Avatar
 
Join Date: Nov 2010
Location: Chile
Posts: 109
Cool

DCS Dedicated Server: BOE117

Runs: DCS World
Server IP: 190.82.111.188
Location: Valparaiso - Chile

Max ping allowed: 360
Web Site: www.boe117.com
TS3 en español: ts.boe177.com
Idioma: de preferencia español,... ingles si alguien del escuadron lo habla.

No Labels, external views, F10 only allies.
Se trata de mantener si contraseña excepto para algunas misiones.

"Extiendo la invitación a participar, abriendo un espacio más para la simulación y la buena camaradería. Contamos con servidores dedicados de ARMA2 y DCS, así como con TS propio."



Last edited by Mazinger; 09-07-2012 at 01:48 PM.
Mazinger is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012, 06:31 AM   #29
AussieBobby
Junior Member
 
Join Date: Nov 2012
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by cs_280zx View Post
if anyone is gmt +10 (australia) etc.
i have a TS3 server running and blackshark if anyone is willing to sim.
preferably coop, but h2h is fine too.

cheers
I have Blackshark and I got A10 today.Iv found the same problem with Blackshark...No servers.Blackshark is now uninstalled collecting dust($8 in the cheapbin EB games,no great loss, A10 $22)

I could be doing something wrong.but with no serves,A10 will be sitting next to Blackshark...I see bookends

Im just south of Townsville and Ill be finishing my work in two weeks and will have the next 3 months off.

So yer,Im up for it
AussieBobby is offline   Reply With Quote
Old 11-20-2012, 06:43 AM   #30
Kaiza
Member
 
Join Date: Jun 2009
Location: New Zealand
Posts: 916
Default

Hey mate, this is not the best thread to chat, but there are plenty of servers about. You most probably have an old version of A-10 installed. Make sure you go to the ED website, download DCS world and the latest version of a-10c. Cheers.
__________________
http://img856.imageshack.us/img856/2500/a10161sqnsignitureedite.png
Kaiza is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Squadron Directory EvilBivol-1 Squadron News 372 01-05-2020 03:05 AM
Server 303_Tees Multiplayer 10 10-25-2009 05:28 PM
How to have HiRes Textures without using TempTexture directory PFMM Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 13 09-14-2006 03:19 AM
Hosting server; clients get Waiting for Server pappavis PC Hardware and Related Software 2 11-13-2005 01:25 PM

All times are GMT. The time now is 12:10 AM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.