HUD & TGP Cursors out of sync workaround? - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 12-04-2019, 04:07 AM   #11
Oceandar
Senior Member
 
Oceandar's Avatar
 
Join Date: Nov 2004
Location: Probably would make you smirking
Posts: 1,216
Default

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
Care to share where this is located for the Viper?
Back right panel knob. Instead of using normal mode you select stored alignment with only one click right button on your mouse.
__________________
Mastering others is strength. Mastering yourself is true power. - Lao Tze
Oceandar is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 05:09 AM   #12
pimp
Senior Member
 
Join Date: Mar 2011
Location: Texas
Posts: 1,062
Default

Quote:
Originally Posted by Oceandar View Post
Back right panel knob. Instead of using normal mode you select stored alignment with only one click right button on your mouse.
Thank you for that info. Does anything need to be setup in the ME in order for stored alignment to work?
__________________
i9 9900k @5.1GHz h100i |Asus ROG Strix Z390 E-Gaming | Samsung NVMe m.2 970 Pro 512GB | LPX 32GB DDR4 3200MHz
EVGA RTX 2080ti FTW3 Ultra | Reverb | HOTAS Warthog | Saitek Flight Pedals
pimp is offline   Reply With Quote
Old 12-04-2019, 05:11 AM   #13
backspace340
Senior Member
 
Join Date: Jan 2018
Posts: 1,183
Default

Quote:
Originally Posted by pimp View Post
Care to share where this is located for the Viper?
Just turn the switch to stored heading alignment (the first position after off) and it'll do a fast alignment. You don't have to do anything else, there's no ME setting or anything.
backspace340 is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 07:41 AM   #14
Kappa
Member
 
Kappa's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Italy
Posts: 141
Default

Unfortunally they didn't fix this in yesterday update.

Hope for the next one
__________________
--


36° Stormo Virtuale - Italian Virtual Flight Community
www.36stormovirtuale.net
Kappa is offline   Reply With Quote
Old 12-05-2019, 02:18 PM   #15
ebabil
Veteran
 
ebabil's Avatar
 
Join Date: May 2009
Location: Turkiye/Istanbul
Posts: 3,141
Default

What is the verdict on this? Is it a bug or feature? Are we doing something wrong like aligning etc?
__________________
FC3 | UH-1H | Mi-8MTV2 | A-10C | F/A-18C | Ka-50 | F-14A/B | F-16C | F-4E
Nevada | Syria
NS-430 | Carriers

Youtube
Z390 / i5 9400F / Gtx1070 / 16 GB Ram / 500 gb SSD and 1 tb HDD // CH Fighterstick - MS FFB2 - TM Warthog Throttle - CH Pro Pedals - TrackIR 4
ebabil is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 12:18 AM   #16
farizmh2008
Junior Member
 
Join Date: Apr 2018
Location: Malaysia
Posts: 12
Default

Quote:
Originally Posted by ebabil View Post
What is the verdict on this? Is it a bug or feature? Are we doing something wrong like aligning etc?


I think this is a bug. I did Normal alignment until alignment status reached the quality of 6, but they are still out of sync.
farizmh2008 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2019, 02:09 PM   #17
Kappa
Member
 
Kappa's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Italy
Posts: 141
Default

Quote:
Originally Posted by ebabil View Post
What is the verdict on this? Is it a bug or feature? Are we doing something wrong like aligning etc?
A bug, i've also reported it in the bug section and Wags marked it as REPORTED, so ED confirm there is something wrong.

It happend since they implemented INS so it must be related to it.

I really hope they'll fix this soon
__________________
--


36° Stormo Virtuale - Italian Virtual Flight Community
www.36stormovirtuale.net
Kappa is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:57 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.