Unable to configure weapons in ME created mission - ED Forums
 


Notices

 
 
Thread Tools Display Modes
Prev Previous Post   Next Post Next
Old 12-02-2019, 07:39 PM   #1
Pilou
Junior Member
 
Join Date: Nov 2019
Posts: 2
Default Unable to configure weapons in ME created mission

Hello,


When I create a mission with an A-10C in the mission editor, I can't load the weapon configuration from the DTS. The stations remain red with invalid configuration after the load ALL (or load DSMS). This is the case whether I configure a loadout in the mission editor or leave it empty and ask the ground crew for rearming.
It is also not possible to manual configure the loadout. Certain options are missing from the inventory page. For instance, with AGM-65s on pylon 3 or 9 the option to configure the appropriate rack is missing.
Strangely if I place the master arm switch to training, the stations have the right loadout configured (but profiles are still missing).


How to reproduce:
- DCS openbate (latest but the same thing happened with the previous version)
- Create an empty mission on Caucas map with an A-10C at Kobuleti
- Select a loadout
- Fly the mission (or prepare the mission)
- Load the DTS
- go to DSMS page and set to ARM


What am I missing?
Pilou is offline   Reply With Quote
 

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 04:23 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.