Kneeboard Builder (windows app) - Page 57 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 10-13-2016, 04:35 PM   #561
dallas48
Member
 
dallas48's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Rancho Tehema,Califonia
Posts: 134
Default

Hi NeilWillis, All I have is the rar.
It wont install, so there isnt an icon to right click.
I tried to right click the rar itself, and the kneeboard builder exe. in the rar,
but there are no options you mentioned.

Ive downloaded it 3 times , same problem so not a bad download.

I turned off my anti-virus too, still cant get it to install.

I have win 7 pro

Is there any other way to install it?

Thank you both for your help
dallas48 is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2016, 04:47 PM   #562
NeilWillis
Veteran
 
Join Date: Jun 2013
Location: United Kingdom
Posts: 4,610
Default

Ah I see where the problem is...

What you'll need to do is extract the files from the RAR file - which is a compressed version, used to minimise download file size.

Just right click the icon, and select "Extract to Kneeboard Builder". Once that completes, you will find the exe file in the resulting folder.

I hope that helps.
NeilWillis is offline   Reply With Quote
Old 10-13-2016, 07:35 PM   #563
dallas48
Member
 
dallas48's Avatar
 
Join Date: Nov 2015
Location: Rancho Tehema,Califonia
Posts: 134
Default

waaahoooo!!!

That did it.

Ive been fooling with it for 3 days, probly never would have figured it out.

Thank you for taking the time to explain in detail!!

Thank you AlaskanGrizzly for sharing such a cool app, Ill be buying it when you release it!
dallas48 is offline   Reply With Quote
Old 10-18-2016, 10:47 PM   #564
ron533
Member
 
ron533's Avatar
 
Join Date: Oct 2005
Location: Israel
Posts: 281
Default

Hi,
I was messing with the kneeboard size and position manually and it worked fine,
until IC was introduced and now I get Integrity Check false...
Then I saw Kneebaord Builder... does the Kneeboard Builder handles another file which passes the IC checks??
where is it if so??

I change this file: DCS folder,
Scripts\Aircrafts\_Common\Cockpit\ViewportHandling.lua
the line I edit is this (line 33)
dedicated_viewport = {default_x,default_y,default_width,default_height}
to this
dedicated_viewport = {5000,2,950,1150}
Many Thanks!
ron533 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2016, 06:29 PM   #565
wmar67
Junior Member
 
Join Date: Nov 2009
Location: Colchester, England
Posts: 64
Default

Hi

Thank you very much for giving this great utility to the community.

However, does it work with DCS 2? If that's in this thread, then sorry, but a search on DCS 2 didn't return a valid post that I could see.

I ask because although it loads, I select the manual (in this case Su-25T pdf) and the Select Aircraft drop down only has General DCS World Kneeboard and Default Kneeboard

Thank you again

Edit
NM - Setting the DCS folder was the fix - should've watched the tutorial videos

Last edited by wmar67; 10-30-2016 at 08:40 PM.
wmar67 is offline   Reply With Quote
Old 10-30-2016, 06:55 PM   #566
Tic-Tac
Member
 
Join Date: Nov 2013
Posts: 100
Default

Can anyone comment on why for me kneeboard settings is greyed out? Also I seem to be able to follow the process of creating a custom kneeboard, can see the files in the kneeboard folder of the aircraft, but when I fly I can only see the default kneeboard pages...
Attached Thumbnails
Click image for larger version

Name:	13690756_10209042093266819_4574658179825540874_n.jpg
Views:	83
Size:	58.1 KB
ID:	150864  
Tic-Tac is offline   Reply With Quote
Old 11-01-2016, 08:41 AM   #567
NeilWillis
Veteran
 
Join Date: Jun 2013
Location: United Kingdom
Posts: 4,610
Default

Try running the application in administrator mode.
NeilWillis is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2016, 08:15 PM   #568
mrushforth
Junior Member
 
mrushforth's Avatar
 
Join Date: Oct 2014
Location: Phoenix, AZ
Posts: 38
Default

I am having a problem joining a server because its failing the Integrity Check due to the modified kneeboard files. Is there any way around this?
mrushforth is offline   Reply With Quote
Old 11-03-2016, 12:20 AM   #569
HiJack
Veteran
 
HiJack's Avatar
 
Join Date: Jul 2009
Location: Norway
Posts: 6,812
Default

Quote:
Originally Posted by mrushforth View Post
I am having a problem joining a server because its failing the Integrity Check due to the modified kneeboard files. Is there any way around this?
Yes, place your kneeboard files in ..\Saved Games\DCS\Kneeboard\
One folder for each aircraft must be named exactly as the original folder.
__________________
Windows 7 64 bit FTW!
My DCS Tools:
Quick Airfield information , Better trim with the X52 Pro , Tacview Glideslopes

Spoiler:

ASUS Z97-PRO, Socket-1150
Intel® Core i7-4770K Processor overclocked to @ 4.20 GHz
32GB Corsair Dominator Platinum DDR3 2133MHz CL9 4x8GB
Sapphire Radeon TRI-X R9 390X 8GB "OC"
Samsung SSD 850PRO 1TB SSD
WD 2TB Black 3,5", SATA64MB Cache, Dual Processor, 7200RPM
Windows 7 64-bit
Philips 40" 4K LED BDM4065UC, ASUS 27” and Dell 24” screens
HiJack is offline   Reply With Quote
Old 11-04-2016, 06:14 PM   #570
sobe
Senior Member
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 1,223
Default

I am having some issues with using the standard KB with the F86 module and the one with this mod. How can I move over the dynamic KB that comes with the F86 into this mod?
__________________
Trackir4 using the latest Trackir 5 software, Win10 Pro [Creator Update] updated from Win7Pro Pro 64Bit, Intel(R) Core™ i5-2500 3.30 GHz 6M Intel Smart Cache LGA115 , GigaByte GA-Z68XP-UD4 Intel Z68 Chipset DDR3 16GB Ram, GTX MSI Gaming 1060 [6 GB] Video Card, Main Monitor 1 on left 1920x1080 Touchscreen Monitor 2 on right 1920x1080 .
sobe is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:36 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.