LANTRIN Controls - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 03-15-2019, 04:33 PM   #11
(504)smudge
Veteran
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle, England
Posts: 172
Default

I’m thinking I’ll let the L/G Horn switch as a ‘switch’ condition, then double up on the commands.

Thanks
__________________
Eagles may soar but weasels don't get sucked into jet engines.


https://www.youtube.com/user/504smudge

https://www.facebook.com/504smudge
(504)smudge is offline   Reply With Quote
Old 03-15-2019, 05:27 PM   #12
Cowboy10uk
Senior Member
 
Cowboy10uk's Avatar
 
Join Date: Jul 2008
Location: West midlands
Posts: 1,936
Default

Quote:
Originally Posted by (504)smudge View Post
I’m thinking I’ll let the L/G Horn switch as a ‘switch’ condition, then double up on the commands.

Thanks ������
Have a similar thought as you to solve the issue.

Never used a switch as a modifier before, so hopefully she will work fine.
__________________


Fighter pilots make movies, Attack pilots make history, Helicopter pilots make heros.

Corsair 570x Crystal Case, Intel 8700K O/clocked to 4.8ghz, 32GB Vengeance RGB Pro DDR4 3200 MHZ Ram, 2 x 1TB M2 drives, 2 x 4TB Hard Drives, Nvidia EVGA GTX 1080ti FTW, Maximus x Hero MB, H150i Cooler, 6 x Corsair LL120 RGB Fans And a bloody awful Pilot
Cowboy10uk is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2019, 09:33 AM   #13
(504)smudge
Veteran
 
Join Date: May 2006
Location: Newcastle, England
Posts: 172
Default

Got this working perfectly, have the flow override switch on the WH as a modifier, then all the controls on the stick bound with the modifier, when the switch is up I use the LANTRIN control, when it’s down it’s HCU.

Thanks for the advice
__________________
Eagles may soar but weasels don't get sucked into jet engines.


https://www.youtube.com/user/504smudge

https://www.facebook.com/504smudge
(504)smudge is offline   Reply With Quote
Old 03-16-2019, 03:16 PM   #14
TorsteinE
Junior Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: Norway
Posts: 45
Default

I'm having an issue with this where after a while of LANTIRN use, the control seems not to go "unmodified"again, so the HCU won't work. Anyone else seeing this?
__________________
i7 6700K @ 4.6, GTX1070, 16GB DDR4 @ 2133

TM Warthog on Monstertech, TrackIR5, MFG Crosswind.
TorsteinE is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:06 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.