US Navy Deck Crew Mod - Page 5 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-18-2018, 02:16 PM   #41
muehlema
Member
 
muehlema's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: LSMM
Posts: 271
Default

For me the mod shows a B29 on the deck instead the crew that I had selected in ME. Any idea?
__________________
DCS World 2.5.x | F/A-18C | F-5E | A10C | P51D | BF109K | Spitfire Mk. IX | CA | Normandy | NTTR
Win10-x64 | ASUS Z270E ROG STRIX | Intel i7-7700K @4.5GHz | Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4 | 6TB SSD Samsung 850 Pro | ASUS GTX 1080 ROG STRIX 8GB DDR5X | TM Hotas Warthog | Saitek Combat Pedals | Oculus Rift CV1
muehlema is offline   Reply With Quote
Old 06-19-2018, 05:57 PM   #42
BlacleyCole
Member
 
BlacleyCole's Avatar
 
Join Date: Dec 2017
Location: New Mexico
Posts: 843
Default

Is the 2d view active in last weeks on release? Do you have to do anything to use it?
__________________
BlackeyCole 20years usaf
XP-11. Dcs 2.5OB
Acer predator laptop/ i7 7720, 2.4ghz, 32 gb ddr4 ram, 500gb ssd,1tb hdd,nvidia 1080 8gb vram


New FlightSim Blog coming at https://blackeysblog.wordpress.com. It in the wip phase now. I’ll be reviewing both the hardware and software to include mods on a weekly bases once setup. I’m way in the rears at this point.
BlacleyCole is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 04:10 AM   #43
Highwayman-Ed
Senior Member
 
Highwayman-Ed's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,218
Send a message via AIM to Highwayman-Ed
Default

Quote:
Originally Posted by muehlema View Post
For me the mod shows a B29 on the deck instead the crew that I had selected in ME. Any idea?
You can't use this mod with the original or Hawkeye's B-29 mod at the same time as they will clash. You'd need to remove that one for the Crewman to appear as intended.
__________________

Intel i7-7700k @4.8GHz
MSI Z270 Gaming Carbon Pro
32GB G.Skill Trident DDR3200 RAM
MSI 11GB GTX1080ti Founders Edition
40" Panasonic TH-40DX600U @ 4K
Oculus Rift CV1
Gametrix JetSeat with SimShaker
Windows 10 64 Bit Home Edition
Highwayman-Ed is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 04:11 AM   #44
Highwayman-Ed
Senior Member
 
Highwayman-Ed's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Location: Melbourne, Australia
Posts: 1,218
Send a message via AIM to Highwayman-Ed
Default

Quote:
Originally Posted by BlacleyCole View Post
Is the 2d view active in last weeks on release? Do you have to do anything to use it?
You need to edit line 8 of the MissionEditor.lua file in the DCS\Mission Editor folder and remove the comment lines ( -- ) from the beginning of the line. Make sure to use a proper tool for this like Notepad ++

Quote:
Originally Posted by Hunter Joker View Post
Great mod, but as usual (for me) placing statics over the Stennis is only a headache... Every time I made a mistake or misjudge the positions...
There's someone who wanna share a. miz with a good setup for fighters and crews so I can use it as a template from wich start? It will be very appreciated...
See above... That way you will see the 3D models of objects in the ME, but note that it is not release standard, and there may be some bugs with it. Also, check the first post, I uploaded a sample mission file that has the deck on the USS John C. Stennis already
__________________

Intel i7-7700k @4.8GHz
MSI Z270 Gaming Carbon Pro
32GB G.Skill Trident DDR3200 RAM
MSI 11GB GTX1080ti Founders Edition
40" Panasonic TH-40DX600U @ 4K
Oculus Rift CV1
Gametrix JetSeat with SimShaker
Windows 10 64 Bit Home Edition
Highwayman-Ed is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 08:48 AM   #45
muehlema
Member
 
muehlema's Avatar
 
Join Date: Sep 2016
Location: LSMM
Posts: 271
Default

Quote:
Originally Posted by Highwayman-Ed View Post
You can't use this mod with the original or Hawkeye's B-29 mod at the same time as they will clash. You'd need to remove that one for the Crewman to appear as intended.
Thanks. Issue resolved B29 gone
__________________
DCS World 2.5.x | F/A-18C | F-5E | A10C | P51D | BF109K | Spitfire Mk. IX | CA | Normandy | NTTR
Win10-x64 | ASUS Z270E ROG STRIX | Intel i7-7700K @4.5GHz | Corsair Vengeance LPX 32 GB DDR4 | 6TB SSD Samsung 850 Pro | ASUS GTX 1080 ROG STRIX 8GB DDR5X | TM Hotas Warthog | Saitek Combat Pedals | Oculus Rift CV1
muehlema is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 09:28 AM   #46
Stonehouse
Senior Member
 
Stonehouse's Avatar
 
Join Date: Oct 2010
Posts: 1,303
Default

Just in case you don't regularly check the account, fyi I sent an email to your gmail account in this regard Ed


Cheers,
Stoney


Quote:
Originally Posted by Highwayman-Ed View Post
You can't use this mod with the original or Hawkeye's B-29 mod at the same time as they will clash. You'd need to remove that one for the Crewman to appear as intended.
Stonehouse is offline   Reply With Quote
Old 06-20-2018, 09:29 AM   #47
Hunter Joker
Junior Member
 
Join Date: Mar 2018
Posts: 8
Default

Just downloaded, thx mate

Inviato dal mio BLA-L09 utilizzando Tapatalk
Hunter Joker is online now   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 01:11 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.