Release of new Virtual Panel v.1.2.1! - Page 12 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 04-13-2007, 08:50 PM   #111
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by TeslaTrooper View Post
but the touchbuddy doesnt respond...I mean it doesnt display data, in the cockpit view,all images and counters stay the same...Any clue?
Check your touchbuddy.cfg file and make sure you've added the appropriate IP address in the "client stuff" section, and edited the "lomac_data_file =" line in the "Active plugins" section. That last one tripped me up when I first installed TB.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 08:52 PM   #112
TeslaTrooper
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by DickDastardly View Post
Check your touchbuddy.cfg file - and make sure you've added the appropriate IP address in the "client stuff" section, and edited the "lomac_data_file =" line in the "Active plugins" section. That last one tripped me up when I first installed TB.
Cheers,
DD

thanks for the fast answer but i forgot something to mention in my previous post, im running local on my machine, i dont have a second pc,

Is there anything needed to change in my configuration files?


And big thanks and appreciation towards Zorlac, for creating this wonderfull tool and to DickDastardly for his amazing looking profile....

I bet this is only just the beginning, we have only seen the top of the mountain

oh and thanks to the guy wo made the VP, cant forget that guy

Last edited by TeslaTrooper; 04-13-2007 at 08:57 PM.
TeslaTrooper is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 08:59 PM   #113
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by TeslaTrooper View Post
thanks for the fast answer but i forgot something to mention in my previous post, im running local on my machine, i dont have a second pc
In that case, don't worry about the "client stuff" section, iirc by default it's set up correctly for running locally. You will need to edit the "lomac_data_file =" line, though, to enable TB to get the exported data from LOMAC.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:08 PM   #114
zorlac
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Posts: 409
Default

I set the "lomac_data_file =" line to point at a dummy file in the TB directory so it would show something when people first start it. I did forget to think about that as a possible problem... sorry!
zorlac is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:17 PM   #115
TeslaTrooper
Junior Member
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 3
Default

This is AWESOME


I havent seen any radar contacts yet, but my load out appears and i was like OMG


do radar contacts work with all planes? and do they show ground targets?
I quickly flow the A-10 mission you can start from the main menu,

OMG this is great
TeslaTrooper is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:23 PM   #116
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by TeslaTrooper View Post
I havent seen any radar contacts yet, but my load out appears and i was like OMG


do radar contacts work with all planes? and do they show ground targets?
I quickly flow the A-10 mission you can start from the main menu,

OMG this is great
Yep the TEWS works for all planes and displays all types of target. If you fly the F-15 mission from the main menu you should pick up a MIG-29 on it almost immediately.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:29 PM   #117
zorlac
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Posts: 409
Default

Quote:
Originally Posted by TeslaTrooper View Post
do radar contacts work with all planes? and do they show ground targets?
The TEWs is not a radar screen, it is a radar *receiver* display, and will only show you the direction and relative signal strength of objects that are emiting a radar signal. Unless an object is scanning with its radar (air/ground/sea), you will not see it on the TEWS display.

I am away tomorrow, and possibly into Sunday, but I think I might be able to find a few tricks to add to the profile that will help
zorlac is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:38 PM   #118
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by zorlac View Post
I am away tomorrow, and possibly into Sunday, but I think I might be able to find a few tricks to add to the profile that will help
Sounds great, can't wait to see what you and Mnemonic come up with next.
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 09:47 PM   #119
zorlac
Member
 
Join Date: Apr 2005
Location: Cambridge, UK
Posts: 409
Default

actually, we havent actually worked together yet This was a quick "kludge" to get the two applications working happliy on the same system.

When I finally get the enthusiasm to start coding on TB again*, I am sure we will work a lot closer to make sure things work better (or at least I am hoping we can work closer).

(* Am kind of burned out on TB at the moment. I`m not abandoining it, i fully intend to carry on development, but after the last release, and the long period coding for it, I want to leave it alone for a while. Ideas are still going on in my head, but none have really got to the point where I absolutely need to get them coded right now )
zorlac is offline   Reply With Quote
Old 04-13-2007, 10:18 PM   #120
DickDastardly
Junior Member
 
DickDastardly's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Birmingham, UK
Posts: 85
Default

Quote:
Originally Posted by zorlac View Post
Am kind of burned out on TB at the moment. I`m not abandoining it, i fully intend to carry on development, but after the last release, and the long period coding for it, I want to leave it alone for a while. Ideas are still going on in my head, but none have really got to the point where I absolutely need to get them coded right now )
Why not take a break from TB coding by getting cracking on some more active plugins instead? A change is as good as a rest, as they say. Mmmmm radars, Russian RWR, A-10 style TEWS, Autopilot indicator lights.....<pauses to wipe drool from monitor>
Cheers,
DD
DickDastardly is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Virtual Panel v.1.2.1 Mnemonic Общее Обсуждение 150 09-24-2017 04:09 AM
For pit builders: LockOn Virtual Panel 1.0.1.beta Poko24 Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 20 09-17-2010 02:30 AM
Virtual Panel 1.0.1.beta Mnemonic Общее Обсуждение 73 03-03-2007 10:12 PM
Virtual Panel! Mnemonic Lock On: Flaming Cliffs 1 & 2 30 01-18-2007 08:52 AM
MOVIE RELEASE: Smoke On - by the Virtual Thunderbirds LawnDart Screenshots and Videos 19 12-16-2006 04:14 PM

All times are GMT. The time now is 12:51 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.