Kneeboard Builder (windows app) - Page 103 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 05-10-2018, 07:41 PM   #1021
guimcdo
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: France - Toulouse
Posts: 53
Default

Enjoy Spat, I found an old version 1.7.0.1 on my work laptop, I try it and the software works now:
https://drive.google.com/open?id=1H0...z0ycQzWgcDpDfI

Au fait, je suis Loulou sur la 3rd wings ;-)
++
guimcdo is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2018, 09:23 PM   #1022
nerkub
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 3
Default

Or here for the 1.6.xx version

https://forums.eagle.ru/attachment.p...0&d=1507567475

Was posted a few pages before
nerkub is offline   Reply With Quote
Old 05-10-2018, 10:26 PM   #1023
Sp@t
Member
 
Sp@t's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 120
Default

Quote:
Originally Posted by guimcdo View Post
Enjoy Spat, I found an old version 1.7.0.1 on my work laptop, I try it and the software works now:
https://drive.google.com/open?id=1H0...z0ycQzWgcDpDfI

Au fait, je suis Loulou sur la 3rd wings ;-)
++
salut
I already had this problem with 1.7.0.1 so not working for me

And @Nerkub, you gave me only the hotfix so I have a CTD with this exe !

++
__________________
Sp@t is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 09:45 PM   #1024
nerkub
Junior Member
 
Join Date: May 2018
Posts: 3
Default

Quote:
Originally Posted by Sp@t View Post
salut
I already had this problem with 1.7.0.1 so not working for me

And @Nerkub, you gave me only the hotfix so I have a CTD with this exe !

++
I just used the new 1.7.0.2 install version with just the old exe .. working for me.
nerkub is offline   Reply With Quote
Old 05-11-2018, 11:36 PM   #1025
AbortedMan
Member
 
Join Date: Jul 2012
Posts: 306
Default

Getting a "value cannot be null: path" error when I try to open a profile. The DCS install path seems to not want to save the folder I enter...it's blank every time I got back to the preferences screen. Kneeboard settings option is greyed out.

I'm running the program as admin. OpenBeta branch standalone DCS.
AbortedMan is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2018, 09:56 AM   #1026
guimcdo
Junior Member
 
Join Date: Oct 2016
Location: France - Toulouse
Posts: 53
Default

Hi Alaskan Grizzly,

Today I try the "dynamic mission briefing" and work fine in SP mode, but not in MP mode, do you think it's possible to fix this problem, It will be an amazing functionnality in multi player mission.

Again thanks for your hard working.

Rgds
Guillaume
guimcdo is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2018, 10:29 PM   #1027
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 401
Default Version 1.7.0.3 Released

Version 1.7.0.3 is now available.

-Fixed 'ParseDouble' crash on startup for some users.

This should fix the 'ParseDouble' error people are getting. I had to tweak the logic a bit more for the DCS 2.5 Caucusus terrain file structure changes while also trying to maintain backwards compatibility for DCS 1.5.

Please continue to post problems to me here on the forums or via email at s13solutions@gmail.com. I apologize for all the late replies, my real job keeps getting in the way.

A big thanks to everyone who emailed me their errors.

Last edited by AlaskanGrizzly; 05-15-2018 at 10:40 PM.
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2018, 10:35 PM   #1028
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by Snoopy View Post
Why would "Kneedboard Settings" be grayed out?
If Kneeboard Builder can't find or access the files at '...DCS World/Scripts/Aircrafts/_Common/Cockpit/ViewportHandling.lua' and '...Saved Games/Config/options.lua.' the 'Kneeboard Settings' option will be greyed out.

Generally, either Kneeboard Builder is pointing to the wrong DCS install directory or the ViewportHandling.lua is in use and locked by another program or mod.
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 05-15-2018, 10:38 PM   #1029
AlaskanGrizzly
Member
 
AlaskanGrizzly's Avatar
 
Join Date: Dec 2010
Location: United States
Posts: 401
Default

Quote:
Originally Posted by guimcdo View Post
Hi Alaskan Grizzly,

Today I try the "dynamic mission briefing" and work fine in SP mode, but not in MP mode, do you think it's possible to fix this problem, It will be an amazing functionnality in multi player mission.

Again thanks for your hard working.

Rgds
Guillaume
I'll have to take a look at that again now that 2.5 has dropped. I had difficulty getting it to work in the past because singleplayer missions load differently than multiplayer missions and I could never quite find where the multiplayer .miz file is saved to when a player connects to a server.
AlaskanGrizzly is offline   Reply With Quote
Old 05-16-2018, 08:28 AM   #1030
Sp@t
Member
 
Sp@t's Avatar
 
Join Date: May 2013
Posts: 120
Default

Great all is ok with 1.7.0.3 many thanks !!!!
__________________
Sp@t is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 10:04 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.