NORMANDY and Combined Arms - ED Forums


Thread Tools Display Modes
Old 07-01-2017, 08:05 AM   #1
Junior Member
Join Date: Nov 2016
Posts: 28
Default NORMANDY and Combined Arms

I cannot drive any of the Allied WW II armour in the Normandy map even though the "Player can drive" box is ticked. When I try to drive them, the screen just goes black and you get no internal view.
Is this a common problem or just mine?
michelip is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2017, 08:36 AM   #2
Join Date: Jun 2013
Location: United Kingdom
Posts: 4,304

Combined Arms isn't a feature of Normandy and the WW2 Asset pack yet.
NeilWillis is offline   Reply With Quote
Old 07-01-2017, 08:45 AM   #3
Senior Member
mwd2's Avatar
Join Date: Aug 2010
Location: Germany
Posts: 2,599

Yes, you can. Maybe not every vehicle, but you can jump in a Tiger tank, or in the AAA.
Waiting for:DCS: F/A-18C, DCS: SoH & DCS: Mi-24 Hind, ...
Intel i5-7600K @4.1GHz, 16GB DDR4 @2400MHz, GTX 1070 Gigabyte Gaming OC 8GB DDR5, WIN 10 64Bit Prof.
"Do you know the way to Chak Chak?."

GSPB Squadron "Serious Ugly"


mwd2 is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2017, 08:06 PM   #4
Captain Gordon
Junior Member
Join Date: Jul 2017
Posts: 31

Looking forward to CA in normandy, lovely vehicles to play with, any news of a release?
Captain Gordon is offline   Reply With Quote
Old 08-05-2017, 12:31 AM   #5
Join Date: Jul 2016
Location: Delaware, usa
Posts: 300

CA works in Normandy to a point, it's still WIP, as far as the wwII stuff goes, the 88-36 works, haven't tried much else since the last update.
Andy1966 is offline   Reply With Quote

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 08:48 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2018, Jelsoft Enterprises Ltd.