That wonderful (sarcasm) A-10C DRM - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 02-12-2020, 07:11 PM   #11
BIGNEWY
ED Community Manager
 
BIGNEWY's Avatar
 
Join Date: Aug 2011
Location: UK
Posts: 19,028
Default

please contact support directly.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/support/

thanks
__________________
BIGNEWY
Community Manager Eagle Dynamics
Windows 10 Pro x64, NVIDIA MSI RTX 2080Ti VENTUS GP, INTEL i7 4790K @4.4 GHz( Cooled by H100i ), 32GB DDR3 @1866 , Asus Z97-AR, TM Warthog, Jet provost rudder pedals, VIVE Cosmos
BIGNEWY is offline   Reply With Quote
Old 02-12-2020, 07:17 PM   #12
randomTOTEN
Member
 
Join Date: Feb 2015
Location: KBFL/KBUR/KJVY/KEWR
Posts: 412
Default

The bottom left option should be "I already have an Activation Code"
randomTOTEN is offline   Reply With Quote
Old 02-14-2020, 05:58 PM   #13
Yurgon
Campaign Testers
 
Yurgon's Avatar
 
Join Date: May 2010
Location: Germany
Posts: 7,624
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
Eventually the plan is to move all modules to keyless.
Which happened today with the OpenBeta release of 2.5.6. Hooray!

Shouldn't be long until the same applies to the Stable.
__________________
Yurgon is offline   Reply With Quote
Old 02-15-2020, 04:53 PM   #14
Dunbal
Junior Member
 
Join Date: Sep 2019
Posts: 10
Default

Quote:
Originally Posted by BIGNEWY View Post
please contact support directly.

https://www.digitalcombatsimulator.com/en/support/

thanks

Nah the modules work fine if you just click out of it. I'm guessing it's more a StarForce thing than an ED thing. Let's all take a moment to reflect on how much we love StarForce (yeah yeah I know, 12 years ago things were different)
Dunbal is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 08:56 PM   #15
Brixmis
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Bomber County
Posts: 2,177
Default

I'm getting nervous because I am about to reinstall windows and will have to therefore reinstall or reactivate everything else as well. My C drive SSD is throwing a wobbler - 1st reason to reinstall, plus I am upgrading my CPU and motherboard - either of which requires reactivations.

A while ago I had the same issue as the OP with A-10C requesting activations out of the blue - repeatedly, every time I started the sim despite having been activated the previous time I started it. From having a number left I have gone to zero activations left. I did contact support via the website but got the usual "whats the worry? It will all be replaced soon" number.

Now the system has not been replaced and I will have to reactivate. If anything goes wrong anywhere I'm left up the creek with the A-10C (yeah, come on - "what''s the worry? You just have to wait a month...!". Do me a favour - it isn't acceptable.

Apart from this, when attempting to deactivate both BS and FC3 a few minutes ago, I was told it was not possible. Possible reason given that I had run out of activations - which I struggle to believe as I note down how many activations and deactivations are left whenever I perform it, and the only module with zero is that A-10C due to aforementioned bug (which is what it has to be).

This archaic and over-zealous system should have been ditched years ago. I'm really sick of so-called anti-piracy systems screwing me around - in all of my flight sims, not just this one, whilst the skull and crossbones crowd just laugh.

As you can tell, this a sore point. Yes - for years I had zero issues until 2019 and the above shenanigins. It was one of many events over the years that made me close to ditching the whole thing (which may yet happen - despite the silly amount I've spent on it, which is why I haven't done so up to now).

Nothing more to say.
__________________
Rig:Asus Maximus VII ; i7 4770k ; 16GB 2400MHz RAM ; RTX 2080Ti ; SSD drives ; HD TFT ; TIR 4 ; Valve Index ; Quest/Link ; TM MFDs ; UFC ; Saitek Cessna Pro Pedals ; Virpil T50 HOTAS


DCSW Pictorial Guides

Kneeboard Files

Brixmis is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 09:14 PM   #16
Rudel_chw
Veteran
 
Join Date: Nov 2013
Location: Antofagasta, Chile
Posts: 5,495
Default

Quote:
Originally Posted by Brixmis View Post
..
Nothing more to say.
If you are a user of the Openbeta branch, the latest Update to 2.5.6 finally completed the transition to key-less protection ... no more StarForce

Quote:
From the Change log:

A-10C, FC3 and BS2 modules migrated to ED DRM protection
__________________
For work: iMac mid-2010 of 27" - Core i7 870 - 6 GB DDR3 1333 MHz - ATI HD5670 - SSD 256 GB - HDD 2 TB - macOS High Sierra
For Gaming: 27" Monitor - Ryzen 1500X - 32 GB DDR4 2400 - MSI GTX970 - SSD 1.25 TB - HDD 10 TB - Windows 10 Pro - Thrustmaster HOTAS Cougar - Oculus Rift CV1
Mobile: iPad Pro 12.9" of 256 GB
Rudel_chw is offline   Reply With Quote
Old 02-19-2020, 11:40 PM   #17
Brixmis
Senior Member
 
Join Date: Dec 2014
Location: Bomber County
Posts: 2,177
Default

I've not been using it, no - but I was wondering if its impending change was the reason I coudn't deactivate - so that is probably it. Thanks for that - a bit of relief. My A-10C activating issues were about a year ago.

I do still use the standalone A-10C and Ka-50 1 & 2 purely for fun, to fly the many community-made missions I downloaded and never flew. It's still worth doing them for a change. I considered buying a second A-10C during one of the sales just to top up my activations, but since the sale prices are no longer the drop they once were it was no longer attractive for this purpose, and I decided against it.
__________________
Rig:Asus Maximus VII ; i7 4770k ; 16GB 2400MHz RAM ; RTX 2080Ti ; SSD drives ; HD TFT ; TIR 4 ; Valve Index ; Quest/Link ; TM MFDs ; UFC ; Saitek Cessna Pro Pedals ; Virpil T50 HOTAS


DCSW Pictorial Guides

Kneeboard Files

Brixmis is offline   Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 05:45 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2020, Jelsoft Enterprises Ltd.