G force head movement - Page 2 - ED Forums
 


Notices

Reply
 
Thread Tools Display Modes
Old 06-13-2019, 09:33 AM   #11
wolfstriked
Member
 
wolfstriked's Avatar
 
Join Date: Nov 2011
Location: NYC
Posts: 409
Default

Yeah I remember turning that setting off but for the life of me I cant find it anymore.I dont think it modeled Gforces though as you place in cockpit slid side to side as you banked the plane but there was no movement when pulling G's.
__________________
"Its easy,place the pipper on target and bombs away."

i7-8700k/GTX 1080ti/VKB-GladiatorPRO/VKB-T-rudder Pedals/Saitek X55 throttle
wolfstriked is offline   Reply With Quote
Old 06-13-2019, 11:25 AM   #12
grafspee
Member
 
Join Date: Nov 2017
Location: Poland
Posts: 667
Default

Quote:
Originally Posted by Alex Voicu View Post
The blackouts are something different. There is an option somewhere in the settings panel, where you can enable the G-force head movements. This is like adding some inertia to your head, instead of having a fixed viewpoint.
option which i was talking about is only for head movment in cocpit becouse g forces.
i have this option alwayes turn off it annoy me a lot
maby this option is gone dont know but when it was thing i had it alwayes turned off
im not gona comment that virtual pilot is g locking at 6g

Last edited by grafspee; 06-13-2019 at 11:28 AM.
grafspee is offline   Reply With Quote
Reply

Tags
inertia, spitfire

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump

All times are GMT. The time now is 12:05 PM. vBulletin Skin by ForumMonkeys. Powered by vBulletin®.
Copyright ©2000 - 2019, Jelsoft Enterprises Ltd.